Arkadaşımızı Ziyaret Ettik

Ameliyat olan arkadaşımız Melih Gökşen´i Hastanede ziyaret ettik.

Okulumuz 6-F öğrencilerinden Melih GÖKÇEN geçtiğimiz Cuma günü karın ağrısı şikayetiyle acilen kaldırıldığı Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi´nde yapılan tetkiklerde kalın bağırsaklarında problem olduğu tespit edilen Gökşen hemen ameliyata alındı. Başarılı bir ameliyat geçiren öğrenci kontrol için bir süre daha hastanede kalıyor.

Öğrencinin durumunu merak eden arkadaşları Okul Müdürü Kadir ÇATAL, Rehber Öğretmeni Alev Güneşli ve sınıf arkadaşları Gökşen´i ziyaret ettiler.   Şuan durumu iyi olan Gökşen´le ve arkadaşları bir müddet sohbet ettiler. Okul Müdürü Çatal, "Biz büyük bir aileyiz ve bir vücudun uzuvları gibiyiz, birimize bir şey olsa hepimizin canı yanar." diyerek birlik mesajı verdi.

Yayın: 09.04.2015 - Güncelleme: 14.07.2022 10:54 - Görüntülenme: 4490