e Twinnig PROJEMİZ VE MUHTEŞEM İKİLİMİZ

Yıldırım Beyazıt İmam Hatip Ortaokulu , 2019-2020 Eğitim Öğretim yılında yeni eTwinning Projeleri uygulamaya başlamıştır.

02-10-2019

İngilizce Öğretmenleri Müge DOĞAN ve Bihter YAZICI nın yürüttüğü 'VOCABULARY FIGHTERS ' isimli eTwinning Projesi , Liselere Giriş Sınavı'na hazırlanan 8.sınıf öğrencilerimizin sınav stresini azaltmayı amaçlamaktadır. Bu proje ile öğrenciler İngilizce kelimeleri eğlenerek ,online ortamda ,web2 araçları kullanarak öğreneceklerdir. Böylece öğrendikleri ingilizce kelimeler onlar için daha kalıcı olacaktır.Soruları çözerken daha az zorlanacaklardır.

Vocabulary Fighters projesi ile , 8.sınıf öğrencilerimiz bilgisayar ve tabletlerini eğitim amacıyla kullanabilecekler, ünitelerle ilgili kendi alıştırmalarını ve oyunları online hazırlayabileceklerdir.Sene boyu sürecek olan bu proje için başarılı bir yıl olmasını diliyoruz.

Yayın: 02.10.2019 - Güncelleme: 03.10.2019 09:09 - Görüntülenme: 754