Etiket Sonuçları: AÇILIŞ

Eyl

Bugün yeni eğitim öğretime bismillah dedik.Yıllardır kurumsallaşmaya çok önem verdik.Bugün ilk saat itibarıyla gördüm ki elhamdülillah  kurumsallaştık.Herşey tıkır tıkır saat gibi işliyor.Daha gidecek çok yolumuz ve yapacak çok işimiz var.Rabbim evlatlarımıza zihin açıklığı vermesi duasıyla.

Eyl

Kuran ayetleri ile bugün yeni döneme bismillah dedik.4 yıl önce Çorumda zirvede olacağız dedik olduk.Şimdi ise vites yükseltiyor dört yıl içerisinde hedefimiz Türkiye'de ilk 500 okul icerisinde olmak.Bugün 'Okula Özlem' mektup yarışmasında  derece yapan öğrenciler ile okula kabul sınavını ilk 3 'de kazanan öğrencilerimize ödüllerini verdik.

Okulumuz Türkçe Öğretmenleri Harun AHISKALI ve Rabia SONKAYA tarafından hazırlanıp Çorum Devlet Tiyatrosunda gösterimi yapılan 'Çanakkaleden 15 Temmuz' adlı tiyatro göstesinin videoları gelen yoğun talep üzerine okul sitemizde belli aralıklarla yayınlanmaya başlanmıştır.

Yeni okulumuzda düzenlediğimiz açılış programı velilerimizden tam not almıştır.Okulumuzun ilke ve hedeflerinin anlatıldığı program sonrası tüm öğrencilerimiz ders başı yapmışlardır.

Okulumuz 8. sınıf öğrencisi Nisa DEMİRKAN´ın program acılış konuşması videosu yayınlanmıştır.