Etiket Sonuçları: BAHAR

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Bahar Güneş Occupations ( Meslekler) ünitesinin İngilizce öğretiminin role play aktivitesini kullanarak çocuklarımızın yaparak yaşayarak vermeye çalışmıştır.Böylelikle çocuklarımız konuyu hem eğlenerek hem öğrenerek konuyu pekiştirmişlerdir.

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Bahar Yalçın Güneş Dil sınıflarıyla pen - pal ( mektup arkadaşlığı) etkinliğine devam etmektedir

Okulumuzda bu sene göreve başlayan ve 7 den 70 herkesin beğenisini kazanan Bahar hocamız ile Yoğunlaştırlmış dil sınıflarında dersler çok eğlenceli geçmektedir.

5/A sınıfı olarak Ramazan öncesi Bahar Hoca ile Kübra Kiraz tarafından güzel bir etkilik.k.Bahar hoca  "party time"ünitesi için öğrencilerimiz davetiyeler hazırlayarak okul idaresi ve öğretmenlerini sınıflarına davet etmişlerdir.

Her yıl düzenli bir şekilde gerçekleştirdiğimiz 'Sonbahar Mangal Keyfi Cumartesi günü okulumuzun bahçesinde gerçekleştirilecektir.

Öğrencilerimizin kurslardaki verimliliğini artırmak amacıyla Sosyal etkinlikler komisyonumuzun aldığı karar doğrultusunda her yıl düzenli bir şekilde gerçekleştirdiğimiz mangal keyfi 27 Ekim Cumartesi günü saat 13:00 okulumuz bahçesinde gerçekleştirilecektir.

Okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni Selçuk BOLAT tarafından organize edilen ´Geleneksel İlkbahar Futbol karşılaşmasının ilk gününde 6/E Sınıfı 5/A Sınıfını 4-2 yenmeyi başarmıştır.