Etiket Sonuçları: BAŞVURULARI

Milli Eğitim Bakanlığımızın Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından  ilköğretim ve ortaöğretim kurumlarında öğrenimlerine devam eden öğrencilerin bursluluk hakkından faydalandırılması için yapılacak sınav 4 Eylül 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.2021 Yılı kişi başı  18.160,00 (onsekizbinyüzaltmış) TL'yi geçmeyen velilerin öğrencileri sınav için müracaat edebileceklerdir.

Sınav başvurusu 21 Nisan-13 Mayıs 2022 tarihleri arasında yapılacaktır.

Hafta sonu Cumartesi ve Pazar günleri düzenlenecek kurs başvuruları başlamıştır.7. sınıfta okuayan öğrencilerimiz aşağıdaki linkten kurs başvurularını yapabilirler.Zamanın da yapılmayan kurs müraacatları sistemin açmasıyla birlikte ekleneceğini buradan belirtmek istiyoruz.

Destekleme ve yetiştirme modülü tekrar açılmassa kurslara zamanında başvuramayanların kayıtları yapılamayacaktır.Tüm veli ve öğrencilerimize özellikle duyurulur.

8. Sınflarımıza yönelik 6 Eylül tarihinde başlayacak hafta sonu destekleme ve yetiştirme kurs müracaatları başlamış bulunmaktadır.Bir yıl sürecek kurslara öğrencilerimizin zamanında müracaat etmeleri önemlidir.

Bakanlığımız Personel Genel Müdürlüğünün 2021 yılı öğretmenlerin İl içi isteğe bağlı yer değiştirme ve iller arası isteğe ve zorunlu çalışma yükümlülüğüne bağlı yer değiştirme duyurusu klavuzu haberin devamındadır.

LGS başvuruları 1 Temmuz Pazartesi başlıyor.Başvurlar okul idaresine yapılacak olup; velinin imzası mutlaka olacaktır.

1 Haziran´da yapılacak LGS için başvurular alınmaya başladı.Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB) Liselere Geçiş Sistemi (LGS) yapılacak merkezi sınav başvuruları, 3 Nisan´dan itibaren 14 Nisan´a kadar alınacak. Başvurular e-Okul üzerinden alınacaktır.

Bursluluk sınav başvurulari11-22 Mart 2019 tarihleri arasında yapılacak olup tüm velilerimizin aşağıda ki klavuzu okumaları önemle rica olunur.

Eyl

17-23 Eylül tarihleri arasında öğrencilerin kurs başvuruları Yetiştirme ve Destekleme Kurs sisteminden alınmış olup kurs başvuruları sona ermiştir.

Eyl

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından her yıl yayınlanan Destekleme ve Yetiştirme Kursları Takvimi ve açıklamalar okul sitemizde yayınlanmıştır.

2018 Yılı Parasız yatıllılı ve Bursluluk Sınav başvuruları başlamıştır.