Etiket Sonuçları: BİLİM

Öğretmenlerimiz koşan emek veren YBZ lere özel derslere devam etmektedirler.Deneme sınavlarında kim ilk 30 öğrenci içrisine girerse bizden özel ders almaya hak ettiğini biliyor muydunuz?

Okulumuz Fen Bilgisi zümre Öğretmenleri tarafında Bili Fen Ve Teknoloji kulünbümüz Ekim ayı toplantısını gerçekleştirerek yapılacak faaliyetler planlanmıştır.

Okulumuzda her yıl düzenli olarak düzenlenen Tubitak Bilim Şenliklerinde öğretmen ve öğrencilerimizin sergilediği projeler sitemizde yayınlanmaya devam edilmektedir.Fen Bilgisi Öğretmenimiz Onur Ortakçı'dan 3 proje birden.

Okulumuzun fedakar, cefakar öğretmenleri ile öğrencileri tarafından hazırlanan Tubitak Bilim Şenlikleri ve yöresel yemekleri satndımız tafarflı tarafsız herkesin beğenisini kazanmıştır.

Okulumuz Sosyal Bilgiler Öğretmeni Mert KARA Koordinatörlüğünde bu sene yine ve yeniden TUBİTAK bilim şenlikleri, Görsel Sanatları Öğretmenimiz Derya YANARDAĞ koordinatörlüğünde Yöresel Yemklerimizin de olduğu kermesde tüm veli ve Çorum Halkı davetlidir.

2018-2019 Eğitim öğretim yılında okulumuz öğretmenlerinin hazırlamış olduğu projeler Tubitak Bilim Şenlikleri´ne katılma hakkı elde etmiştir.

DİĞDEM UZUN´DAN, CANLILARI TANIYALIM ETKİNLİĞİ

Okulumuzda gerçeleştirdiğimiz TUBİTAK bilim şenliklerine ait tüm görüntüler sitemizde yayınlamıştır.

09 Mayıs Çarşamba günü Okulumuz Öğretmen ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu birbirinden güzel 20 projenin sergileneceği Tubitak Bilim Şenliği ile kermesimizde sizleride aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Öğrencilerimiz bugün BİLSEM Bilim Fuarı Şenliklerinde kardeş kurum Bilsem Öğrencilerin çalışmalarını yerinde incelediler.

9 Mayıs günü okulumuzda gerçekleştireceğimiz TUBİTAK 4006 Bilim Şenlikleri için Matematik Öğretmenimiz İlknur UĞUR KILCI çalışmasına hız vermiştir.

Okulumuzda yürütmekte olduğumuz 4006Tubitak Bilim Fuarı Çalışmalarımıza öğretmenlerimiz tam gaz devam etmektedirler.