Etiket Sonuçları: DEĞERLER

Okulumuz öğrencileri "Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum" projesi Şubat ayı etkinlikleri kapsamında Çorum Müzesi ve Hıdırlık sahabe türbesi ziyaretlerinde bulundular.

" Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum" projesi kapsamında okulumuzda Değerler Kulübü tarafından resim sergisi yapıldı.  Çocuklarımız yaşadığımız afet sebebiyle hissettiklerini resmettiler  .  Farkındalık oluşturmak adına yapılan bu çalışma için öğretmenimiz Derya Yanardağ ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyoruz.

Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum' projesi kapsamında  Diyanet Gençlik Merkezi'nin düzenlediği iftarda öğrencilerimizle bir  araya geldik .Önce cemaatle namazlar kılındı, ardından Ramazan adetleri tanıtıldı. Eğlenceli oyunlarla iftar saatinin gelmesi beklendi.

Okulumuz Değerler Eğitimi Komisyon Başkanı Derya YANARDAĞ tasaaruf eğitimi ve haksız kazanaç konulu çalışmada 8. sınıf kız öğrencilerimizle birlikte sınıflarımızda bilgilendirici çalışmada bulunmuşlardır.

ÖĞRENCİLERİMİZ PANOYU HAZIRLADI

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılında öğrencilerimize yönelik değerler eğitimi çalışmalarının planlandığı komisyon toplantısı gerçekleştirilmiştir.

Okulumuz Türkçe Öğretmeni Harun AHISKA tarafından öğrencilerimize ön yargılarımızdan kurtulmak,birlik beraberlik dayanışma konularında videolar izlettirmiştir.