Etiket Sonuçları: Dünya

5-a sınıfı ile 2 ay gibi kısa bir sürede 10 kitabı bitiren öğrencilerimizle Word Art, oyun hazırlama ,Kitaptan bir sahne resmetme, kelime defteri oluşturma gibi birbirinden güzel etkinlikler yaptık diyen İngilizce öğretmeni Bihter Yazıcı Şimdi de her hafta çarşamba günlerini dünya masalları Günü ilan etti. Her hafta bir dünya masalının İngilizce videosu izleniyor sonra yazılı metinden metni kavrama çalışmaları yapılıyor Bu sayede okuma anlama dinleme ve telaffuzlarımız gelişmiş oluyor.

Öğrencilerin ve velilerin yazarları tanıması bu vesile ile yazara aiteserleri tanıması , katılımcılarda okuma alışkanlığının kazanılması için öğrenci ve ailesi beraber her ay en az bir kitap okumak amacıyla ERDEM projesine başvurumuzu gerçekleştirdik.

23-26 Mayıs 2022 tarihleri arasında Düzce ilinde düzenlenen Anadolu yıldızlar ligi yarı final Karate müsabakalarında Kayra YAĞLI Kumite 60 kg 1.ci olarak Türkiye finallerine kalmıştır

Okulumuz 7 E öğrencisi ve Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcumuz  Kayra Yağlı 11.Dünya Shotokan Karate Şampiyonasında Dünya ikincisi olmuştur. Emek veren tüm hocalarına canı gönülden tşk ederiz.Başarı her zaman ödüllendilir diyen okul müdürümüz evladımıza maddi ödül vermiştir.

Çoğunlukla yüksek kan basıncı olarak bilinen hipertansiyon, kan basıncının yükseldiği kronik (süregen) bir hastalıktır. Kan basıncı yüksek olan kişilerin çoğu, yıllarca bunun farkında olmayabilirler.

ONUR HOCA´DAN TAKIMYILDIZINI TANIMA ÇALIŞMASI

ÖĞRENCİLERİMİZ UZAYI TANIYOR

Her Bir Öğretmenin Projesi olsun diye çıktığımız bu eğitim yolunda bu sene uygulmaya başaladığımız ücüncü projemiz İngilizce  Öğretmenimiz Bihter YAZICI tarfından uygulanmaya başlanmıştır.

Okulumuzda görev yapan bayan öğretmenlirimiz ve fedakar öğrenci annelerimizizn 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyor, başarı ve sağlıklı ömürler diliyoruz.