Etiket Sonuçları: ELHAMDÜLİLLAH

Eyl

Bugün 400 kişinin başvurduğu okula kabul sınavını gerçekleştirdik. Daha önce ne demiştim bu kervan burda durmaz demiştim.Adaletten ödün vermedik vermeyeceğiz.Başarı çıtamızı daha yukarılara taşıyacağız evelallah

Lgs sınavına giren 120 öğrencimizden 35 öğrencimizin 400 puan ve üzeri alması,5 öğrencimizin % 1in altında puan alması,24 öğrencimizin %10 lik dilimin altında olması  bizleri çok mutlu etmiştir.35 öğrencimizden 31 tanesi sadece bizim kurslarimiza devam etmiştir.Seneye hedef çok daha büyük şimdiden deyim mütevazı olamayız.

Tügva kitapkurdu yarışmasında Çorum genelinde 5,6,7 ve 8.sınıflarda dereceye giren 20 öğrenciden 10 tanesinin bizim evlat olduğu doğrudur.Dereceye giren tüm çocuklarımızı kutlarız.

Bugün Türliye geneli 8. deneme sınavlarında öğrencilerimiz ter döktüler.İşin egüzeli de 3. tane öğrencimizin okul müdürümüze gelerek  Çorum 1.liğinde iskender sözü almalarıdır.Bizim bebeleri okul 1.liği kesmiyor hedefeleri Çorum 1.liği maşallah barekellah.

Not:Sabah okula geldiğimizde 4. sınıfı bitirecek velilerin okul müdür yardımcısı kapısında evlatlarını gelecek sene 5. sınıfa yazdırmaları için sırayı görünce dedik gelecek Yıldırımlıların.Gelecek senenin kayıtları başlamadığı halde 5.sınıf kayıtlarımızda 100 öğrenci kaydının olmasına az kaldığını sadce bizim velilerimiz bilsin yeterlidir.

Okulumuz öğrencilerinin her alandaki başarıları bizleri mutlu etmeye devam etmektedir.Bu haftaki başarılarımız :

1-Çorum geneli 2204 kişinin katıldığı deneme sınavında  7.siniflarda. il birincimiz

2-Yüzme il birincimiz Mustafa YILDIZ

3-Judo il birincimiz Semih Mete BUDAK

4-Karate il birincimiz Kayra YAĞLI

5-Tekvondo il birincisi Ecrin Zehra ÖZTEMİZ

6-Kick Boks il birincisi Ravza KÜBRA SAKİN

7-Tekvondo il ikincisi Akif ÖZTEMİZ

8-Yıldızlar KÖRLİNG takımı il üçünçülügü

9-Küçukler KÖRLING takımı il ikinciliği

10-Çorum geneli 2232 kişinin katıldığı deneme sınavında  8.sınıflarda . il sekincimiz

11-Çorum geneli 2196 kişinin katıldığı deneme sınavında  6.sınıflarda  il altincimiz

12- Çorum geneli 2554 kişinin katıldığı deneme sınavında  5.siniflarda. il onikincimiz

28 Şubatta İmam Hatipte okuyamayan  Havva hanım babasının vasiyetini yerine getirmek için 4.sınıf öğrencisini bugün okulumuza kaydını yaptırmıştır. Durmak yok çalışmaya devam.

Okulumuz 5.sınıflarına yoğun bir başvuru olmuştur. Kontenjandan fazla  başvuru olmasından dolayı okula kabul sınavını bugün gerçekleştirdik. Bizede şükretmek düşüyor.ELHAMDÜLILAH

Tem

Yıldırım Beyazıt İmam Hatip Ortaokulunun LGS sonuçlarını gururla sunarız. Bu başarıda emeği geçen okul idarecilerime,benim fedakar ve çalışkan öğretmenlerime ve bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan velilerime çok tşk ederim.2 yıl sonra bu başanın 2 kat daha fazla olacağını şimdiden tarihe not düşelim

12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulü ve Mehmet Akif'i anma  programını kusursuz bir sekilde gerçekleştirdik. Emek veren tüm personelime canı gönülden tebrik ederim

Okulların 6 Eylül tarihinde açılacağının duyurulması ile 5. sınıf öğrenci kayıtlarında son durağa gelmiş bulunmaktayız.Toplamda 125 öğrenci alacağımız 5. sınıflarına hafızlığı kazanan öğrencilerin gitmesiyle 5 kontenjan ile birlikte son 10 öğrenci kaydımız kalmıştır.Bu hafta içi yeni yıldırımlılara okulumuza hoş geldiniz diyoruz.

Okulumuz 5. sınıflara kayıtlarında sona doğru yaklaşmanın mutluluğunu yaşamaktayız.Bu hafta içerisinde 3 öğrencimiz Fatih Sultan Mehmet İlkokulundan bir öğrencimizde Başaöğretmen ilkokulundan olmak üzere toplamda 4 öğrencimiz daha Yıldırımlı olmuştur.

Cuma günün hikmetinden olsa gerek bugün okulumuz 5. sınıflarına bizleri gerek sosyal medyadan gerekse okul sitemizden takip eden veliler çocuklarını okulumuzn 5. sınıflarına yazdırmaya devam etektedirler.Bugün Fatih Sultan Mehmet,Albayrak ve Sakarya ilkokulundan kayıtlarımıza devam etmiş bulunmaktayız.

Yeni haftanın başlamasıyla birlikte 5. sınıf öğrenci kayıtlarına devam etmekteyiz. Bugün Ubeydi Gazi İlkokulu ile Fatih Sultan Mehmet İlkokulundan okulumza kayıt yaptıran evlatlarımıza Yıldırım ailesine hoş geldiniz diyoruz.

Tem

Sınava giren 97 öğrencimizden 30 tanesi sınavla öğrenci alan liselere yerleşmiştir.Türkiye genelinde %10 dilimde 19 öğrenci,%20 dilimde tam 30 öğrencmiz yer almıştır.işte guru taplomuz.

Okulumuz ilahi korusu dün akşam Regaşb Kandili dolayısıyla Hz. Ömer Camiisinde mevit programını alnımızın akıyla gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadık.