Etiket Sonuçları: HALK

Çorum Valiliği Açık Kapı Şube Müdürlüğünün "Halk Günü Toplantısı" 27.12.2022 tarihinde  Çorum İl Milli Eğitim Müdürlüğü 2.Kat Toplantı Salonunda saat 14:00'da yapılacaktır. Katılmak isteyen velilerimizin bilgiine sunulur.

Her ay düzenli bir şekilkde Çorum Valimiz Mustafa ÇİFTÇİ,Belediye Başkanı ve Emniyet Müdürü'nün de katılacağı toplanıya velilerimizin katılması önemle rica olunur.Halk günü toplantısı yarın saat 14:30 da okulumuz konferans salonunda gerçekleştirilecektir.

Mahmut Atalay Gençlik Merkezi ve Türkçe Öğretmenimiz Harun AHISKALI tarafından koordinesi yapılan ´Kitap Okuma Halkasında´ öğrencilerimiz dördüncü kitabını okumaya başlamışlardır.

Öğrencilerimnize dört bir koldan kitap okumayı sevdirebilmek için çalışmalarımıza devam etmekteyiz.Türk Dil Edebiyatı Derneğinden sonra Mahmut Atalay Gençlik Mekezi ile de öğrencilerimiz kitap okumaya başlamışlardır.