Etiket Sonuçları: HAZIRIZ

Bundan tam 5 yıl önce öğretmenlerim  Gönülden Gönüle ilk programını Buhara Kültür Merkezinde yapalım ısrarına rağmen gittik Devlet Tiyatro Salonunu kiralamıştık. O gün ve sonrasında yaptığımız şiir ve tiyatro çalışmalarında Devlet tiyatroyu hep doldurduk ve müthiş programlar çıkarttık. Perşembe günü bu güzel programa tüm dostlarımız davetlidir.

Temel derslerden ödün vermeden 5 ve 6.sınıflarda sekiz saat İngilizce dersi,7.siniflarda 6.saat ingilizce dersi uygulanacaktır. 'Yoğunlaştırılmış Yabanci Dil  sınıflarımızda ki öğrenci kayıtlarımızda son 10 öğrenci kaydı için Yıldırım ailesine bekleriz. Bir okuldan çok daha fazlası.

Okulumuz öğrencileri istesin bizler onların eğitimi için gece gündüz ve öğle arası farketmez çalışmaya ve çalıştırmaya devam ederiz. Çünkü biz Yıldırımız ve hep öyle kalacağız.

Okulumuz Türkçe Öğretmeni Ayşa KARAER tarafından hazırlıkları yapılan´Gönülden Gönüle 2´ ilahi,şiir ve türkü gecemiz 15 Ocak 2019S alı günü Çorum Devlet Tiyatro Salonunda icra edilecektir.

Okulumuzun kayıt alanları içerisine okulumuzu tanıtıcı afişlerimizi asarak yeni dönem için öğrencilerimizin kayıtlarına başlamış bulunmaktayız.