Etiket Sonuçları: HEMDE

8. Sınıf öğrencilerimiz deneme sınavından sonra soluğu halı saha maçında almışlardır.Her hafta düzenli denemelere katılan ve derece yapan öğrencilerimize çiğ köfteler ise okul idaremiz tarafından ikram edilmiştir.

Tem

2022- 2023 Eğitim öğretim Yılında yapılan çalışmaları Cavidan Can hocamız bizleri kırmayarak kısa bir video hazırlamıştır.Çorum'un en başarılı okullarından birini bizlere nasip eden Rabbimize hamd olsun.

Diyarbakır Hazro Gözlü iho ve Dadaş İhoya 2. parti mallarımızda hazırlanmıştır.Okul Müdürümüzün almış olduğu ilk parti malların ücreti olan 18 bin tl yi veli ve öğrencilerimizle birlikte ödedik.

Bu yıl bu bizim 8 ler başarıları ile biz öğretmenleri epey bir masrafa sokmuşlardır.Çorum il birincilerine iskender denemede gecilmeyenler ile gecilmeyenleri geçenlere de iskender derken okul idaresi öğrencilerini ödüllendirmeye devam etmektedir.Rabbim çalışan tüm öğrencilein karşılılğını gerçek lgs sınavında vermesi duasıyla.

Okulumuz öğrencileri muaythai de il birincisi, judo da il ikincisi ve il üçüncüsü  olmustur. Bayrak töreninden sonra 7 lerimizin her hafta föy sınavlarına girdiklerini ve lgs nin bizde 7.sınıfta başladığını biliyor musunuz? Ödüller her zaman ki gibi idaremizden

Eyl

Her zaman deriz ki Yıldırımlı olmak ayrıcalıklı olmak demektir.Bugün tüm öğrencilerimize son derste lungo dondurma ikramında bulunduk.Şimdi kaç tane olduğunu merak edenlere yazalım bari  sadece 550 tanecik.

Okulumuz Öğretmenleri e twining çalışmalarında Ulusal ve Avrupa kalite etiketi almaya devam etmektedirler. Tebrikler Ilknur Uğur ,Müge DOĞAN,Bihter YAZICI.

Yıldırımın evlatlarının başarılarını haber yapmaya yetişemiyoruz. Bugün de öğrencilerimiz Zümra ÇAKMAK ile Musap AKBAT'u okçuluk  Yıldızlar kategorisinde il birincisi olmuşlardır. Hocalari ve ailelerini canı gönülden tebrik ediyoruz.

Bizde verilen söz ertelenir amma hiçbir zaman yarım kalmaz diyen Okul idaresi 6A sınıfına verilen bovling sözünü yerine getirmiştir. Teşekkürler Halil İbrahim Aşgın başkanımız ve teşekkürler Buhara kültür merkezi çalışanları.

Nerde hareket orda bereket vardır diyerek tam 5 yıldır uyguladığımız 'Bilgiyi Kullanma' yarışmalarında öğrencilerimiz son soruya kadar kıyasıya yarıştılar.Ödül olan bir tepsi baklavayı en son soruda 5 D sınıfımız kazandı. Tüm öğrencilerimiz gönlümüzde birincidirler.Her zaman ne diyoruz Yıldırımlı olmak ayrıcalıklıdır.

Branş öğretmenlerimizin destekleri ile tatili fırsata çevirelim dedik.Geçen seneden tecrübe kazandığımız online denemelere start veriyoruz.Yarın akşam saat 18.00 ile 21.00 arasında ilk denememiz. Sonuçlar 1 saat sonra ilan edilecektir.Deneme soruları ve optik form saat 18:00 da aktif olacaktır.

Okulumuzun çalışkan bir o kadarda fedakar İngilizce Öğretmenleri Bihter Yazıcı ve  Müge Doğan uluslararası e Twining çalışmalarında 2 şer tane Kalite Etiketi ödülünü almışlardır. Ögretmenlerimize vermiş oldukları emekler için çok tşk ederiz.Sırada daha 6 tane daha varrrrr.

Okuma Seferberliği öğrencileri Çöplük kitabını okudular.Kitap kapağı tasarımları yaptılar,yazara mektup yazdilar ve crello ile birleştirdiler,animasyonla sundular,yazar tanıtım slaytı ,kitap tanıtımını ve eleştirisini animasyon olarak sundular.

Tam kapanmanı olduğu Bayaram gününde öğrencilerimizin evde olmasını da fırsat bilerek İngilizce Öğretmenimiz Ali İhsan Erçay Plnalmamaızındışına çıkmayarak bayram günü de öğrencilerine ders yapmıştır.Bundan sonrada 8.sınıf YBZ lere kim girme hakkını elde ederse öğrencilerimiz öğretmenlerimizden özel dersler almaya hak edeceklerdir.

Uzaktan eğitimin zorluklarınıda göz önünde bulundurarak hem öğrencilerimize dokunmak hemde öğretmenlerimize konularda yardımcı olmak amacıyla Okul Müdürümüz ve Müdür Yardımcımız Ecevit AKYÜZ de ekstra derslere devam etmektedirler.