Etiket Sonuçları: KALİTE

Okulumuzda uygulanan 12 e-twining çalışmalarında öğretmenlerimiz kalite etiketi belgelerini bir bir almaya devam etemktedir.Türkçe Öğretmenimiz Nazik CÜCE'de e twining çalışmasıyla kalite etiketi belgesini almıştır.Hocamıza emekleri için çok teşekkür ederiz.

Okulumuzun çalışkan bir o kadarda fedakar İngilizce Öğretmenleri Bihter Yazıcı ve  Müge Doğan uluslararası e Twining çalışmalarında 2 şer tane Kalite Etiketi ödülünü almışlardır. Ögretmenlerimize vermiş oldukları emekler için çok tşk ederiz.Sırada daha 6 tane daha varrrrr.

İlklerin okulunda yine ilklerimizi sürdürmeye devam etmekteyiz.Öğretmen ve öğrencilerimizin hazırladığ okul gazetemiz Yıldırım Haber Cuma günü öğrencilerimize dağıtılacaktır.

Yıldırım beyazıt İmam Hatip Ortaokulu olarak her alanda başarıyı hedeflediğimiz gibi akademik olarak da öğrencilerimize verebileceğimiz çalışmaların değerlendirildiği komisyon toplantısı gerçekleştirilmiştir.

Okulumuz Öğretmenleri Haluk KIROĞLU´nun başkanlığında Eğitim Öğretimin Kalitesini artırma toplantısı yaparak öğrencilerimize dokunacak,onları daha ahlaklı ve bilgili yapacak kararlar alınarak hayata geçirilmeye başlanmıştır.

Okulumuz idaresi,öğretmen ve öğrencileriyle birlikte çıkarttığımız okul gazetemiz Yıldırım Haber 2 okuyucularıyla buluştu.