Etiket Sonuçları: KEYİFLİ

Dil sınıflarımız etkinliklere devam ediyor. Reading dersinde okudukları kitap ile ilgili Web2 araçlarını kullanarak wordart hazırladılar. Kelime listeleri ve kitap ile ilgili resimlerini hazırlayarak 1.kitapları bitirdiler. Yeni kitaplarına başlayan öğrencilerimiz supriz etkinlikler ile okumaya devam ediyor

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Bahar Yalçın Güneş Dil sınıflarıyla pen - pal ( mektup arkadaşlığı) etkinliğine devam etmektedir

Okulumuzda bu sene göreve başlayan ve 7 den 70 herkesin beğenisini kazanan Bahar hocamız ile Yoğunlaştırlmış dil sınıflarında dersler çok eğlenceli geçmektedir.

Okulumuz Din Kültürü Öğretmeni Hatice Güleç Karaca öğrencileriyle Arapça kahvaltı tabakları hazırladılar.İmam Hatip öğrencisi İngilizce ve Arapça ile 2 dil öğrenmeye devam etmektedir.

İngilizce öğretmenimiz Müge DOĞAN´ dan öğrencilerin severek ve isteyerek yapmış olduğu güzel bir uygulama daha 6/H sınıfında gerçekleştirilmiştir.