Etiket Sonuçları: MESLEKLER

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Bahar Güneş Occupations ( Meslekler) ünitesinin İngilizce öğretiminin role play aktivitesini kullanarak çocuklarımızın yaparak yaşayarak vermeye çalışmıştır.Böylelikle çocuklarımız konuyu hem eğlenerek hem öğrenerek konuyu pekiştirmişlerdir.

İngilizce Öğretmenimiz Müge DOĞAN yaşayarak öğrenme metodunu kullanarak öğrencilerine dokunmaya devam etmektedir.6. Siniflarla meslekler unitesini işledik her ogrencimiz hayallerindeki meslegine gore giyindi ve onu ingilizce anlatmıştır.

Okulumuz veli ve öğrencilerine yönelik düzenlediğimiz ´Geleceğe Ayna Tutuyorum Projesi´ kapsamında Hitit Üniversitesi Rektörü Sayın Reha METİN 11.012.2018 Tarih Salı akşamı saat 19:30 da 21.YÜZYIL GENÇLİĞİ  VE GELECEĞİN MESLEKLERİ konulu sohbette sizlerle birlikte olacaktır.

İngilizce Öğretmenimiz Müge DOĞAN öğrencilerin hayalindeki mesleklerin kıyafetlerini giyip ingiklizce o mesleklerin ne iş yaoptıklarını söylemişlerdir.

İngilizce Öğretmenimiz Ebru PİŞKİN Öğrencilerine düzensiz fiilleri pekiştirmek için öğrencilerimizin hoşuna gideb diolaglar hazırlayarak anlatmaya ve öğretmeye çalışmıştır.