Etiket Sonuçları: MÜDÜR

Teravih namazını birlikte kıldığımız 8.sınıf öğrencilerimizle güzel bir akşam geçirdik.Gönüllere dokunmak için  mücadeleye devam.

Bu sene ne zaman resmi tatil oldu biz okulda emek veren evlatlarla çalışmaya devam ettik.Bugün  işçi bayramı bizim işçiler sınıfta 78.denemede ter döküyorlar.Rabbim çalışan tüm evlatların emeklerinin karşılığını vermesi duasıyla.

Yarı yıl tatili kampının son gününde gelenegi bozmadık ve mangal da köftemizi yaptık.Gönlü zengin velilerimiz tam 8 gün ikramlarda bulundular.Hayır sever Habib ve Ömer hocamıza Çok tşk ediyoruz.Gecen sene  biz,bu sene de Hayrullah LayIk bizi geçti.

Şehit Osman Arslan Kız Anadolu İmam Hatip lisesi öğrencileri Mevlit Kandili dolayısıyla okulumuzu ziyaret edip bize kendi yaptıkları bu güne özel broşürleri  takdim ettiler.

Okul Müdürümüz Yakup DURAN 8. sınıf öğrencilerine her hafta Cuma günü canlı derslerine başlamıştır.Geçen senelerde de tüm öğretmenlerin uygun vakitlerinde 8 lerimize canlı dersler yapıldığını belirten Müdür Yardımcısı Ecevit AKYÜZ bu geleneğin bu senede müdürümüz tarafından başlatılmıştır dedi.

Tem

Geçtigimiz Ocak'tan beri lgs çalıştığımız evlatlara bugün LGS kurslarına bismillah dedik.Başarı merdiven basamakları gibi hep yukarı doğrudur. Seneye de daha iyi başarılari elde etmeyi Rabbim biz Yıldırım ailesine nasip etmesi duasıyla

Yıldırım Beyzıt İmam Hatip Ortaokuluna tekrar ataması yapılan Okul Müdürü Yakup DURAN: okul müdürü olarak tekrar hizmet etmemi nasip eden Rabbime hamd olsun. Egitim yolculuğumuzda bizlere destek olan dostlara slm olsun DEMİŞTİR.

Okulumuz İngiklizce Öğretmeni Müge DOĞAN'a e Twining çalışmalarını okulumzda başlatması,ulusal ve Avrapa Kalite ödülünü kurumumuza kazanmadırmasından dolasıyla plaket takdiminde bulunulumuştur.Öğretmenimize yapmış olduğu çalışmalar için çok teşekkür ederiz.

Okul erkek voleybol takımımız 2.maçında Haçı Bektaşi Veli Ortaokulunu 2-0 yenerek yarı yıl biletini almıştır. Sırada ezeli rakip var.Teşekkürler çocuklar ve teşekkürler Yahya Hocamız.

Eyl

Geçen sene Çorumun en iyi sınavlı okullarını kazanan kızlarımız bugün ziyarete geldiler. Gecen seneki hatıraları andık. Evlatlar saymışlar tam 99 deneme sınavını yüzyüze ve online yapıp  öğretmenlerimizle çözümlerini gerçekleştirmişiz. Öğrencilerimiz ahde vefalıdır.Var olun evlatlar.

Eyl

Bugün Çorum Milli Eğitim Müdürü sayın Abdullah KODEK okulumuzu ziyaret etmiştir. Yapılan çalışmalar hakkında kendisini bilgilendirdik. Sınıflık projemizle okulumuzun temizliği müdürümüz tarafından takdir edilmesi bizleri mutlu etmiştir.

Tem

Bir yılı aşkındır LGS çalıştığımız öğrencilerim ve velilerim bana çiçekleriyle teşekküre geldiler. Baki kalan bu kubbede hoş bir sada diyen Müdürümüz Yakup DURAN ince düşüncelerinden dolayı velilerime sonsuz teşekkürler. Her zaman yanınızda olacağım evlatlar diyerek sözlerini tamamlamıştır.

Hfataya Pazartesi günü başlayacak telefi eğitimlerinde ilk dilekçeler Okul Müdürümüz Yakup DURAN ile Müdür Yardımcımız Ecevit AKYÜZ tarafından verilmiştir.Telafi derslerine katılmak isteyen öğrencilerin velileri okula gelerek dilekçe dolduracaklardır.

MEB Personel Genel Müdürü Ömer İnan, Twitter hesabı üzerinden telafi eğitimi ile ilgili açıklama yaptı.İşte o açıklama

Uzaktan eğitimin zorluklarınıda göz önünde bulundurarak hem öğrencilerimize dokunmak hemde öğretmenlerimize konularda yardımcı olmak amacıyla Okul Müdürümüz ve Müdür Yardımcımız Ecevit AKYÜZ de ekstra derslere devam etmektedirler.

Okulumuz Öğretmenleri ve öğrencileri tarafından hazırlanan Mevlidi Nebi programı taraflı tarafsız her kesimden tam not almıştır.

Okulumuz 7/D sınıfı öğrencileri isteklerini iletmek üzere Okul Müdürümüz Yakup DURAN'ı sınıf olarak ziyaret etmişlerdir.Öğrenci Merkezli okulumuzda öğrencilerimizin  istekleri yapılabilirlik ölçüsünde el ele vererek gerçekleştirlmeye devam edilmektedir.

Çorum İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine başlayan Yahya ÇOBAN müdürümüze hayırlı olsun ziyareti bulunarak okulumuz ve eğitim konularında bilgi sunumunu gerçekleştirdik.

Çorum İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Yahya ÇOBAN´a imam hatip müdürleri olarak hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk.

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Seyit Ali BÜYÜK´ün ataması Konaya´ya yapılmış olup kendisine verilen yemekte müdürümüze okulumuza vermiş oldukları katkılardan dolayı teşekkür ettik.

5.sınıf öğrencilerimiz içten,samimi ve tertemiz kalbleri ile okul müdürümüze yazdıkları mektup müdürümüzü çok mutlu etmiştir.

8-SINIF sınıf rehber öğretmeni Didem UZUN ve öğrencileri Okul Müdürümüze milli ve manevi duruşu göstermek için güzel süpriz hazırlamışlardır.

İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali BÜYÜK okulumzdaki çalışmaları yerinde denetlemiştir.

Bu sen her öğretmenin bir Projesi olsun diyerek çıktığımız yolculukta 23.Proje Ecevit AKYÜZ´DEN yazılmıştır.Dosta Giden Yol Projesi okulumuzda uygulanmaya başalanmıştır.

Çorimder tarafından düzenlenen ´Sıra Bizde´ adlı şiir programında Okul Müdürümüz Yakup DURAN´da Mevlanadan Üzülme adlı şiiri okuyarak dinleyenleri mest etmiştir.

24 Kasım Öğretmeler günün yaklaştığu buğünlerde okulumuz 8/C sınıfı başata okul müdürü ve öğretmenlerimize süpriz Öğretmenler günü kutlaması gerçekleştirmişlerdir.

Çocukları okulumuzda eğit gören müdürümüz ve müdür yardımcımız Süleyman Pekçan´da okul aile birliğinde alınan karar gereği kurumumuza bağışta bulunmuşlardı.

Çorum Merkez Ömer Kömürcü İmam Hatip Ortaokulu Ramazan AKKAYA kurumumuza hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuştur.

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Okul Müdürümüz Yakup DURAN´ın öğretmen,veli ve öğrencilerimize yönelik açış konuşmasınıa verdiği mesajla sitemizde yayınlanmıştır.

Bu sene gerçekleştirdiğimiz akademik ve sosyal kültürel faaliyetlerde bizlere her zaman destek olan ilkokul müdürlerimize kurum olarak teşekkür amaçlı yemek verilmiştir.

Matematik Öğretmenlerimiz  İbrahim UYSAL, ilknur UĞUR KILCI ve Ayşe GÜL ÇIKRIK CANDAN son sınıf öğrencilerine ders sonraları gönüllü matematik çalıştırmaya devam etmektedir.