Etiket Sonuçları: RAMAZAN

Eskiler hocaya evlatlarını teslim ederken 'hocam etide senin kemigide senin' derlerdi.Velilerimiz herşeyi ile bizler teslim ettikleri evlatlarla okulda denemedeyiz.Allah utandırmasın 2 Haziran LGS de çok güzel sonuçlar alacağız.

Bin aydan daha hayırlı Ramazan ayını uğurlarken Cavidan Can hocamizin karelerinden oluşan videomuz.Kardeş okullara katkilarindan dolayı okul idarecilerimize, hayirsever velilerimize, N.cüce ve Ö.Tural öğretmenlerimize canı gönülden teşekkürler.

Asımın Nesli Yıldırım ailesinden herkese Hayırlı Ramazanlar.Her yıl olduğu gibi bu senede ramazan imsakiyelerimizi basımını gerçekleştirdik ve tüm öğrencilerimize ücretsiz dağıtımını yapmış bulunmaktayız.

Başta Din Kültürü öğretmenlerimiz olmak üzere tüm öğrencilerimize bu güzel çalışmaları için çok teşekkür ederiz.

Okulumuzda Ramazan etkinlikleri din kültürü derslerinde oldugu kadar İngilizce derslerinde  de devam ediyor.

Okulumuz 8. sınıf derslerine giren öğretmenlerimiz haftanın iki günü Matematik ve Fen Bilimleri derslerinden akşam zoom soru çözümleri yapmaktadırlar.Biz kadromuzla çok güçlüyüz.

Rahmet, mağfiret ve bereket ayı Ramazan-ı Şerif'e bir kere daha kavuşmuş olmanın huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Tüm islam aleminin Ramazan-ı Şerifi mübarek olsun.

5. Sınıf öğrencilerimizin Okulumuz ve evde yaptıkları Ramazan ayı  etkinliklerinden bazıları.Video için Cavidan Can hocamiza tşk ederiz.

Okulumuz Din Kültürü Öğretmenleri ve öğrencileri Ramazan Etkinlikleri kapsamında ´Ramazan Sokağını´oluşturmuşlardır.Biribirinden güzel çalışmaların yer aldığı sokağımızda öğrencilerimiz faydalı bilgileri öğrenmektedirler.