Etiket Sonuçları: SPOR OLMASSA OLMAZIMIZDIR

Okulumuzda Taekvando, Kick boks ve Muaythai dallarında Milli takım Antrenörü Şahin Güler nezaretinde kurslarımız devam etmektedir.Taekvando kurslarımızda 1.Dönem kuşak alan sporcularımıza Okul müdürümüz sayın Yakup Duran ın çikolata ikramında bulunmuştur.Başarı belgelerini ve yeni kuşaklarıni alan tüm öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz

Okulumuzun en alt katında yer alan spor salonumuzu Çorum Gençlik ve Spor İl müdürlüğü ve okul aile birliğinin katkılarıyla şimdilik 60 ögrencimizin spor yaptığı bir alan haline dönüştürdük.Şahin güler hocamızın liderliğinde geçmiş yıllar da elde ettiğimiz bireysel başarılara şimdi yenilerini ekleme zamanı.  Kurslarımız ücretsiz olup haftanın 5 günü  devam etmektedir. Kurslarımız mahallemizin çocuklarına da açıktır. Hafyata futbol müsabakaları başlıyor bu sene Yıldırım fırtınaya dönüşecektir. Hedef bu kez Türkiye finalleri.İdikut hoca dedi.