Etiket Sonuçları: TEMMUZ

Okulumuz toplantı salonunda gerçekleşen programa öğrenci - öğretmen ve idareciler katıldı.Kurani Kerim tilavetiyle başlayan program öğrencilerin okudukları günün anlam ve önemini belirten yazı ve şiirlerle devam etti.

Eyl

Okulumuz Türkçe öğretmenlerinden Mükremin Alameşe ve Kübra Kiraz'ın hazırladığı 15 Temmuz Şehitleri Anma programı okulumuz konferans salonunda gerçekleştirildi.

Okulmuzdaki etkilikere 15 Temmuz Müzesi gezis ile başladık 2 hafta sürecek etkinliklerimizin ilkinde bilerek 15 Temmuz Müzesi Gezisini koyduk ki bu vatan bizim bizim kalcak diyoruz.

Eyl

Okulumuz Türkçe Öğretmenleri Harun AHISKALI,Rabia SONKAYA,Mustafa KERİN üngör TARAFINDAN 15 Temmuz Şehitlerini anma programı okulumuz konferans salonunda gerçekleştirilmiştir.

Tem

Okulumuz 8-G sınıfı öğrencisi Ezgi Tuana DURAN  Çorum Belediyesi tarafından düzenlenen 15 Temmuz Programında 'Ben Şehit Yetimi' şiirini okumuştur.Dinleyenler tarafından sık sık alkışlanan şiirde duygu dolu anlar yaşanmıştır.

Tem

Okulumuz Türkçe Öğretmenleri Harun AHISKALI vw Rabia SONKAYA tarafından 30 Nisan Salı günü yaklaşık 450 kişiye devlet tiyatro salonunda oynanan Çnakkale'den 15 Temmuza' adlı tiyatromuzun tüm sahneleri okul sitemizde yayınlanmıştır.

Tem

Öğretmenlerimizin koordinesinde okulun son haftasında erkek öğrencilerimiz de Çorum 15 Temmuz Müzesinde gezerek karanlık gün olan 15

Okulumuz Türkçe Öğretmenleri Harun AHISKALI ve Rabia SONKAYA tarafından hazırlanıp Çorum Devlet Tiyatrosunda gösterimi yapılan 'Çanakkaleden 15 Temmuz' adlı tiyatro göstesinin videoları gelen yoğun talep üzerine okul sitemizde belli aralıklarla yayınlanmaya başlanmıştır.

Milli Eğitim Bakanımızın'da belirttiği gibi en iyi öğrenme öğrencilerin içinde bulunduğu görerek ve gezerek anlayışından hareketle dünden okulumuz kız öğrencileri Çorum 15 Temmuz Müzesini gezmişlerdir.

Türkçe Öğretmenlerimiz Rabia SONKAYA ve Harun AHISKALI ile Din Kültürü Öğretmennimiz Hatice Güleç tarafından bir yıldır hazırlanan  ´ÇANAKKALE´DEN 15 TEMMUZA´ adlı tiyatro göstrisine tüm velilermiz davetlidir.Ayrıntılar aşağıdaki davetiyede yer almaktadır.