Etiket Sonuçları: TUBİTAK

Tem

Evladımız Yigit Mustafa DEMİRAL LGS sınavında %1 e giren öğrencilerin tekrar  girdiği Tübitak Fen lisesi sınavında ilk 90 kişinin arasına girmiştir.Çorum'da Tübitak Fen lisesini kazanan ikinci kişi olan evladımizi ,ailesini ve Yıldırımın çalışkan öğretmenlerini tebrik ederim.

Okulumuzda her yıl düzenli olarak düzenlenen Tubitak Bilim Şenliklerinde öğretmen ve öğrencilerimizin sergilediği projeler sitemizde yayınlanmaya devam edilmektedir.Fen Bilgisi Öğretmenimiz Onur Ortakçı'dan 3 proje birden.

Bu sene okulumuzda gerçekleştirdiğimiz Tubitak Bilim Şenlikleri kapsamında öğrencilerimizle birlikte gerçekleştirilen projeler sitemizde yayınlanmaya devam edilmektedir.Fen Bilgisi Öğretmenimiz Didem UZUN tam 5 adet proje gerçekleştirilmiştir.

Okulumuz TUBİTAK koordinatörü Mert KARA ve 7/E sınıfı kardeş kurum Yuakarı Ören Seki Ören köyünde gerçekleştirilen Tubitak bilim şenliklerine Ramazan ayı öncesi katılım sağlamışlardır.

Okulumuzun fedakar, cefakar öğretmenleri ile öğrencileri tarafından hazırlanan Tubitak Bilim Şenlikleri ve yöresel yemekleri satndımız tafarflı tarafsız herkesin beğenisini kazanmıştır.

Okulumuz Sosyal Bilgiler Öğretmeni Mert KARA Koordinatörlüğünde bu sene yine ve yeniden TUBİTAK bilim şenlikleri, Görsel Sanatları Öğretmenimiz Derya YANARDAĞ koordinatörlüğünde Yöresel Yemklerimizin de olduğu kermesde tüm veli ve Çorum Halkı davetlidir.

2018-2019 Eğitim öğretim yılında okulumuz öğretmenlerinin hazırlamış olduğu projeler Tubitak Bilim Şenlikleri´ne katılma hakkı elde etmiştir.

Okulumuz Fen Bilgisi Öğretmeni Murat YALÇIN Tubitak Bilim Şenlikleri için hazırlamış olduğu kozalak adlı projenin detayı haberin devamındadır.

Bugün okulumuzda büyük bir katılımla Tubitak 4006 Bilim Fuarı ve kermesimizi gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadık.

Okulumnuzda gerçekleştireceğimiz TUBİTAK Bilim Şenlikleri ve Kermesimiz yarın yapılacak olup tüm velilerimiz  bu etkinliklerde bizimle birlikte olması çok önemlidir.Kermes için öğrencilerimizin alış veriş yapabilmeleri için hazırlıklı gelmeleri önemlidir.

09 Mayıs Çarşamba günü Okulumuz Öğretmen ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu birbirinden güzel 20 projenin sergileneceği Tubitak Bilim Şenliği ile kermesimizde sizleride aramızda görmekten mutluluk duyarız.

9 Mayıs günü okulumuzda gerçekleştireceğimiz TUBİTAK 4006 Bilim Şenlikleri için Matematik Öğretmenimiz İlknur UĞUR KILCI çalışmasına hız vermiştir.

Okulumuzda yürütmekte olduğumuz 4006Tubitak Bilim Fuarı Çalışmalarımıza öğretmenlerimiz tam gaz devam etmektedirler.