Etiket Sonuçları: Yazar

Öğrencilerin ve velilerin yazarları tanıması bu vesile ile yazara aiteserleri tanıması , katılımcılarda okuma alışkanlığının kazanılması için öğrenci ve ailesi beraber her ay en az bir kitap okumak amacıyla ERDEM projesine başvurumuzu gerçekleştirdik.

Okulumuz Türkçe Öğretmeni Nazik Cüce ve öğrencileri Okuma Seferberliği etwinning projesinde '101 Atasözü 101 Öykü' kitabını okudular.Burada geçen atasözlerinin anlamlarına uygun olarak pixton uygulamasıyla karikatür çalışması yaptılar sunumunu renderforest uygulamasıyla gerçekleştirdiler.

Okuma Seferberliği öğrencileri Çöplük kitabını okudular.Kitap kapağı tasarımları yaptılar,yazara mektup yazdilar ve crello ile birleştirdiler,animasyonla sundular,yazar tanıtım slaytı ,kitap tanıtımını ve eleştirisini animasyon olarak sundular.

Okulumuz öğrencilerinini yazarlarımızla buluşturmaya devam etmekteyiz.Kitabımı okuyorum Yazarı ile buluşuyorum Projemiz çercevesinde Yazar Sinan YAĞMUR Çorum Devlet Tiyatrosunda dün öğrencilerimizle bir araya gelmiştir.

Okulumuz öğrencileri 21 Mart Perşembe günü Devlet Tiyatro Salonunda Yazar Sinan YAĞMUR ile bir araya geleceklerdir.Gençlere Mesneviden Öğütler ve Her Anne Bir Melektir´ kitabını alıp okuyan öğrencilerimiz yazarımıza kitaplarını imzalatacaklardır.

21.03.2019 Perşembe günü saat 13:00 da Yazar Buluşmalarının 2.si gerçekleştirilecektir.Kurumumuzun özeliklerinden biri olan ´Okuyan Okul´ olma özelliğimizi bundan sonrada devam edecektir.

Okulumuz Türkçe Öğretmeni Ayşe KARAER tarafından koordinatörlüğü yapılan Yazar Buluşmalarının ilkinde buğün Kayahan DEMİR öğrencilerimizle imza gününde bir araya gelmiştir.