Etiket Sonuçları: ZAMANI

Tem

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılında kurumumuzda yapılan çalışmaların fotoğraflarını sizlerle paylaşalım istedik.Onlarca çalışmaları görmek isteyenler gerek sitemiz gerekse sosyal medya hesaplarımızdan ulaşabilirler.

Tem

Okulumuz öğretmenlerinin her akşam saat 20.00 da 8. sınıf öğrencilerimize zoom derslerindeki fotoğraf kareleri haberin devamındadır.Gönüllü yapılan derslerin neticesinde lgs sınavında Çorumda en başarılı okul olduk.

Birinci dönemin son haftasında tüm sınıf seviyelerinde gerçekleştirdiğimiz Bilgiyi Kulanma Yarışmalarından objektiflerimize takılan güzel kareleri sizlerle paylaşmaktan onur duyarız.

Okulların yarı yıl  tatilinde olduğu bir dönemde 8.sınıf öğrencilerimize yüz yüze LGS denemelerinin yanında 5 imam hatip ortaokulu bir araya gelerek 5, 6 ve 7.sınıflarımıza da online deneme yapmaya karar verdik. Pazartesi 5 ler Salı 6 lar ve Çarşamba günü 7.sınıflarımıza hemde her gün saat 18.00 da.

Sevgili gençler sene başı kurs sınıfları ile YBZ nin yıldızlarınin oluşturulacağı deneme sınavı perşembe günü saat 9.30 da okulumuzda gerçekleştirilecektir.Öğretmenlerimizin bugüne kadar işledikleri konuları içeren konular yer alacaktır.

Yıldırım Beyazıt İmam Hatip Ortaokulunun Değerli Velileri;;

Bayram öncesi Çorum Okulları içerisinde sadece bizler tarfından gerçekleştirilen 5,6,7. sınıf online deneme sınavlarına kaldığımız yerden devam edeceğiz.Çarşamba günü saat 10:30 altıncısını gerçekleştireceğimiz online deneme sınavlarına bir çok okuldan öğrenciler girmektedir.Bizim öğrencilerimizden ise hala katılmayanların olduğunu malesef görmekteyiz.

Hedefi en iyi olma olan  ve ortaya koyduğumuz çalışmalarla her zaman yükseklere göz kırpan Yıldırım Beyazıt İmam Hatip Ortaokulu olarak öğrncilerimiz bizim için özeldir.