Etiket Sonuçları: anket

Değerli velilerimiz,

Tam zamanlı kaynaştırma/bütünleştirme yoluyla eğitim kapsamında özel eğitim ihtiyacı olan öğrencilerle olağan gelişim gösteren akranlarının birlikte aynı sınıfta aldıkları eğitim hizmetlerinin mevcut durumunun tespit edilmesi  için Türkiye genelinde okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise kademelerinde eğitim verilen okullarda anket uygulanması planlanmaktadır. Bu amaçla düzenlenen http://anket.meb.gov.tr/tclogin.aspx linkine tıklayarak ilgili anketi doldurmanız gerekmektedir.

Kod kısmına 2022640810 yazılacaktır.

Okulumuz Rehber Öğretmeni Özlem TURAL tarfından hazırlanan veli memnuniniyet anket sonuçları sitemizde yayınlamıştır.

ANKETİ CEVAPLAYALIM

Okulumuzun kalitesini Türkiye´deki okulların üzerine çıkarmak amacıyla sitemiz üzerinden ´Veli Memnuniyet Anketi uygulaması yapılmaktadır.

Okulumuzun Eğitim Kalitesini artırmak için ´İnkişaf Yönetim Sistemi´ anketinin  velilerimiz tarafından doldurulması önem arz etmektedir.Tüm velilerimizn anketi doldurmalarını özellikle rica ederiz.Anketin linki aşagıya yazılmış oluıp üzerine tıklayarak anketin sorularına ulaşılabilir.