HALUK KIROĞLU - YAKUP DURAN EL ELE VELİLERİMİZİ ZİYARETE...

Okulumuz Sosyal Bilgiler Öğretmeni Haluk KIROĞLU 8/B sınıfından Zeynep KÖSE'yi evinde ziyaret etti.

Okulumuzun kurulduğu tarihinden bu yana kah yönetici kah öğretmen olarak görev alan,okulumuzun tecrübe abidesi ve birlik ve beraberliğinin sembolü Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz Haluk KIROĞLU; sınıf rehber öğretmeni olduğu 8/B sınıfından Zeynep KÖSE ve ailesini, ''Halınıza Basmaya Geldik Projesi'' kapsamında ,  okul müdürümüz Yakup DURAN ve okul rehber öğretmenimiz Fatma KENDÜZLER ile ziyaret etti.Veli ziyareti oldukça verimli geçerken, öğrencimize nasıl verimli ders çalışacağı konusunda bilgi verildi.Her giitiğimiz öğrencilerimizin sorunlarını çözmeye devam ediyoruz diyen müdürümüz Zeynap öğrencimizin soru bankası sorununu da çözdüğümüz için çok mutluyuz demiştir.

11-10-201911-10-201911-10-2019

Yayın: 10.10.2019 - Güncelleme: 11.10.2019 12:31 - Görüntülenme: 772