HAYDİ ´GELENEKSEL İFTAR PROGRAMINDA BİR ARAYA´

Yıldırım Beyazıt İmam Hatip Ortaokulu olarak her yıl hayırseverlerin katkıları ile düzenlediğimiz Geleneksel İftar Programımız bu Ramazanda da 23 Mayıs 2019 Perşembe günü okulumuz bahçesinde düzenlenecektir.

YILDIRIM BEYAZIT İMAM HATİP ORTAOKULU

İFTAR PROGRAMI DAVETİYESİ

İftar programımıza hayır yapmak isteyen siz saygıdeğer velilerimizin okul idaresi ile görüşmeleri önemle rica olunur.

Okul Müdürü Cep                   :                    Müdür Yardımcıları Cep Numaraları                                                           :

Yakup DURAN : 0 505 7986675                       Süleyman PEKCAN : 0 530 9779584 – Ecevit AKYÜZ : 0535 4275119

MENÜ        :                                    PROGRAM                                                     :

1 – Et Yemeği                                   * Kur’an-ı Kerim Tilâveti

2 – Pilav                                          * İlâhi Korosu

3 – Çorba                                        * Yatsı Namazı öncesi Hz. Ömer Camiinde

4 – Salata – Tatlı – Su                        Hatim Duası

Velinin Adı – Soyadı                          :  …………………………………………………………………

Katılacak Kişi Sayısı                           :  ……………. Kişi

NOT    : İftar programına katılacak Ailelerimiz bu formu okul idaresine teslim edeceklerdir.

Yayın: 10.05.2019 - Güncelleme: 10.05.2019 14:53 - Görüntülenme: 1065