İLK BAĞIŞLAR OKUL İDAREMİZ VE OKUL AİLE BİRLİĞİMİZDEN

11.11.2021 Tarihinde yapılan okul aile birliği genel kurulunda alınan karar gereği ilk bağışlar okul idaremiz tarafından yapılmıştır.Okul Müdürümüz ve Müdür Yardımcımızın çocukları da okulmuzda okumakta olup ilk bağışları kendileri yapmıştır.

Okul Aile Birliği Başkanımız Sayın Mehmete Ali YARDIMCI yaptığı açıklamada şunları belirtmiştir.Her yıl olduğu gibi bu senede velilerimizin bizleri yalnız bırakmayacağını biliyoruz.Bu sene velilerimizde sadece 50 tl bağış yapmalarını genel kurulda karara bağlamıştık.Her okulun çok daha fazla bağış talebinde bulunduğu bir süreçte bizler velilerimizden bir yıl için sadece 50 tl bağış yapmalarını istemekteyiz.Bir top A4 kağıdının 35 tl toner dolumunun ise 160 tl olduğubir süreci yaşamaktayız.Sürekli fotokopilerin çekildiği ve fotokopde hiç bir sınırlamanın kurumuzda siz değerli velilerin katkısını beklemekteyiz.Unutmayınız ki biz birlikte çok daha güçlüyüz.

23-11-202123-11-2021

Yayın: 23.11.2021 - Güncelleme: 23.11.2021 10:32 - Görüntülenme: 386