İLKEMİZ ÖĞRENCİ MERKEZLİ EĞİTİM

Okulumuzun dört temel ilkesi olan öğrenci merkezli eğitimler kapsamında yaz kurslarına devam eden öğrencilerimiz için mangalda köfte etkinliği yapılmıştır.

15-08-201915-08-2019Okul Müdür Yardımcısı Süleyman PEKÇAN yaz kurslarımıza devam eden 8. sınıf öğrencilerimize her yıl olduyğu gibi bu senede mangalda köfte pişirerek onların mutlu olmalarına bir nebzede olsa katkı sağladık demiştir.Sayın Pekçan Z kuşağını oluşturan bu öğrencilerin okulda yapılan her çalışmada bizzat içerisinde bulunmak istediklerini belirterek bizler öğrencilerimizin bu hayatı daha iyi tanımaları ve kendilerine olan güvenlerinin artması adına birçok çalışmalar gerçekleştirmekteyiz.Bu çalışmalarda öğrencilerimiz en önde yer alarak gerçekleştirdikleri her türlü akademik,sosyal ve kültürel çalışmalardan büyük keyif almaktadırlar.Okula bağlanan öğrencilerin akademiik başarılarının da çok yüksek olduğunu belirten Pekçan bu sene ki LGS başarılarımız buna çok güzel bir örnek oluşturmaktadır.

15-08-201915-08-2019

Yayın: 15.08.2019 - Güncelleme: 15.08.2019 11:45 - Görüntülenme: 664