KURUŞU KURUŞUNA HESAP VERİLEBİRLİK VE ŞAFFALIK

Okulumuz Aile Birliğinin harcamaları belli periyotlarla sitemizden tüm velilerimize ilan edilmeye devam edilmektedir.Bu ay asansör bakımları,ingilizce dersi için koridolarımıza aldığımız görseller ile muhtelif kırtaisye alımına ait faturalar haberin devamındadır.

Okul Aile Birliği Başkanı Mehmet Ali YARDIMCI yaptığı açıklamada şunları belirtmiştir.Genel Kurul sonrası yaklaşık 100 velimizden bugüne kadar alınan 50 tl lik bağışlarla okulumuzda ki yeniliklere devam etmekteyiz.Toplanan her kuruşun nerelere harcandığını velilerimizin bilme hakkı vardır anlayışıyla her yıl olduğu gibi bu senede harcamalarımızı siz velilerimize ilan etmekteyiz.İkinci dönemin başlamasıyla bağış gönderemeyen velilere mektup yazılacağını belirten yardımcı bizler velilerimizin desteğini beklemekteyiz demiştir.

06-01-202206-01-202206-01-2022

Yayın: 06.01.2022 - Güncelleme: 07.01.2022 09:29 - Görüntülenme: 321