MAŞALLAH TAM 10 TANE BİRİNCİ 'SİYERİ NEBİ SONUÇLARI'

Dün akşam saat 20:00 da yaptığımız Siyer-i Nebi Yarışmasına tam 251 öğrenci ve velimiz katılmıştır.Bizleri sevindiren ise 10 birincinin,10 tane ikincinin,16 tanede ücüncünün cıkmasıdır.Bu ümmet peygamberimiz çok seviyor çok.

Değerli veli ve Siyeri Nebi Yarışmasına katılan tüm katılımcılar:

Her zaman ve her yerde anlattığımız topla karınca hikayesi şöyledir.Topal karınca bir gün hacca gitmek istemiş.Arkadaşları hadi oradan sen gidemessin ve ölürsün diye dalga geçilince topal karınca olsun hiç olmassa uğrunda ölürüm demiştir.Bu hikayede olduğu gibi bizlerde Siyeri Nebi Yarışmasında her bir katılımcının en az bir kelime öğrenmesini hedeflemiştik.Gördük ki bu ümmet son peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa s.a çok seviyor çok.Ödüller komisyonumuzun yeniden değerlendirmesiyle bu hafta içi artırılarak dereceye girenlere verilecektir.

SİYERİ NEBİ YARIŞMASI SONUÇLARI

Yayın: 23.10.2021 - Güncelleme: 01.11.2021 08:14 - Görüntülenme: 1532