ÖĞRENCİMİZ TUANA YEREL BASINDA

Okulumuz 8/G sınıfı öğrencisi Ezgi Tuana Bingöl gezisini anlattığı yazısı buğün Çorum Hakimiyet gazetesinde okuyucuları ile buluşmuştur.Tebrikler ve alkışlar öğrencimize ve onu yetiştiren öğretmenlerimize.

08-10-2019Okul gazetesini hazırlayan Türkçe Öğretmenimiz Nazik Cüce yaptığı açıklamada okulumuzda öğrencilerimizle birlikte hazırladığımız Yıldırım Haber adlı okul gazetemiz de ki çalışmalar meyvelerini vermeye başlamıştır.Öğrencilerimizin yazıları gerek sosyal medya da gerekse yerel gazetelerde yer almaya devam etmektedir diyen cüce bizler okuyup yazan ve çizen öğrenciler yetiştirmek amacıyla okul gazetemizi öğrencilerle çıkartmaya devam edeceğiz. Buğün gördük ki öğrencimiz Ezgi tuana yapmış olduğu geziyi anlatan müthiş bir yazı hazırlamıştır. Öğrencimizi,ailesini ve onu yetiştiren  öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

Yayın: 08.10.2019 - Güncelleme: 09.10.2019 11:32 - Görüntülenme: 580