Okul Aile Birliği Toplantısı Yapıldı

Yıldırım Beyazıt İHO Okul Aile Birliği toplantısı 30/11/2014 Pazar günü velilerin yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Divan Kurulu Başkanlığını Turhan CANDAN'ın yaptığı toplantıda yeni yönetim seçildi. Yönetim kuruluna İbrahim ERĞAN, Alper ZAHİR, H. İbrahim AŞGIN, Yakut BOZDOĞAN ve Murat ÇATAL seçildi.

Toplantıda konuşan Okul Müdürü Kadir ÇATAL; Yıldırım Beyazıt İHO'yu Çorum'un lider ve en fazla tercih edilen okulu haline getirebilmek için Okul Aile Birliği Üyeleri ve diğer velilerle yeni bir ruh ve heyecanla, yoğun bir çalışmanın içerisine gireceklerini ifade etti.

Toplantının ardından veliler çocuklarının sınıflarına geçerek öğretmenleriyle görüştüler. Saat 10:00'da başlayan toplantı 14:00'da sona erdi.

Yayın: 03.12.2014 - Güncelleme: 14.07.2022 10:44 - Görüntülenme: 735