YAKUP DURAN - OKUL MÜDÜRÜ

Çorum´a bağlı Şeyhmustafa Köyünde 10.04.1975 tarihinde dünyaya gözlerimi actım .İlkokulu köyümde ortaokul ve lisesi Çorum İmam Hatip lisesinde tamamladım.1997 tarihinde Dokuz Eylül Üniversitesi İlahiyat Fakültesini kazandım.2002 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden  mezun oldum.Sırasıyla İzmir Karşıyaka Vali Erol Çakır Lisesi,Konak Motor Meslak Lisesi,Ağrı Eleşkirt Esentepe Ortaokulu,Çorum Kargı Atatürk oratokulunda öğretmen olarak çalıştım.2011 Yılında Müdür Yardımcılığı sınavını kazanarak Kargı Anadolu Öğretmen Lisesinde pansiyondan sorumlu müdür yardımcısı olarak göreve başladım.2014 Yılında Kargı Fen Lisesinde müdür Başyardımcılığı görevine getirildi.2016 Yılında il içi atamalarla Çorum 80.Yıl Cumhuriyet Ortaokuluna atandım.Şehit Osman Arslan Anadolu İmam Hatip Lisesinde Müdür Yardımcısı olarak görev yaptım.Görevde yükselme sonucunda Yıldırım Beyazıt İmam Hatip Ortaokuluna Müdürlüğüne atandım.Evli ve 3 çocuk babasıyım.