Cuma günü yapılan Çorum geneli okyanus denemesinde hatrı sayılır okulların girmiş olduğu denemede  öğrencilerimizin başarıları biz Yıldırım ailesini çok mutlu etmiştir.

Her yıl düzenli bir şekilde düzenlediğimiz il dışı gezi programı okulumuz gezi kulübü tarafından belirlenmiştir.Okulumuz Öğretmenlerinin belirlemiş olduğu gezilerle ilgili bilgiler aşağıdadır.

5 ve 8.sınıflar öğrencileri Mustafa Kürşat Candemir hocamızla, 6 ve 7.siniflar ise Sevim Aydın hocamızla iletişime geçeceklerdir.

Okulumuz 8.sınıf öğrencileriyle ilimizdeki Liseleri tanımak amacıyla gezi düzenledik.

15 Temmuz Şehitleri Fen Lisesi, Özejder Sosyal Bilimler Lisesi ve Çorum Belediyesi Prof. Dr. Hayreddin Karaman Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne gidilerek okullar hakkında bilgiler alınmış, okul ortamı yerinde incelenerek öğrencilerimizin fikir edinmesine yardımcı olunmuştur.

Çorum İl Milli Eğitim Müdürümüz Abdullah KODEK ve yöneticileri okulumuzu ziyaret ettiler. Yapılan çalışmalar hakkında okulumuza tam not veren Milli Eğitim Müdürümüz öğretmenlerimize ve okul idaremize teşekkür etti.

Kendisine ve yöneticilerine okulumuza yaptıkları ziyaretten dolayı teşekkür ederiz.

Okulumuz öğrencileri Türkiye geneli deneme sınavında üstün başarı göstererek bizleri gururlandırmışlardır.

Türkiye 1.'si okulumuzdan çıkmıştır.

Bunun yanısıra birçok başarılı dereceye sahip öğrencilerimiz de bulunmaktadır.

Öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Klasik haline gelen başarı panomuz hazırlanıp okulumuzun duvarlarına asılmıştır.

Yıllardır okulların resmî tatil olduğu günlerde istekli ve gönüllü öğrencilerimizle deneme sınavı yapmaya devam ediyoruz.Bu sene karalayız en tepede yer alacağız.

Hafta sonu gerçekleştirdiğimiz Özdebir denemesinde bizim Dyk kurslarına devam eden lgs öğrencilerinin aldığı puanları görünce bir kez daha Elhamdülillah dedik.

Geçen hafta başlattığımız akşam etütlerine devam ediyoruz. Haftanin 3 günü 50 kişi ile etütlerimiz LGS haftasına kadar devam edecektir. Ögrencilerimiz istemeye bizde isteklerini yapmaya devam edeceğiz.

Kırşehirde Bölge şampiyonu olan göz bebeğimiz futbol takımımız Türkiye yarı finallerine gitmeye hak kazanmıştır. Futbolcularımın başarıları bizleri sevenlere gelsin. Primler bu kez %100 zamlı. Türkiye şampiyonasına gidersek primler 500 er tl Final 750 tl Şampiyonlukta 1000 er tl.

Okulumuz küçükler futbol takımı bugün de Ankara'nın güçlü ekibini 2-1 yenerek Türkiye yarı finallerine katılmaya yeniden hak kazanmıştır.Geçen seneden kalan yarım işi bu kez tamamlayacak Türkiye finallerine Allahın izni ile gideceğiz.Bu başarıda emeği olan başta imparator idikut hocaya,müdür yardımcımız Mehmet Ali Demirel  kardeşime futbolcu evlatlarıma ve ailelerine,Amatör kulüpleri başkanı Ferhat Arıcı kardeşimize kurumumuz adına sonsuz teşekkür ederiz.

Yakup DURAN Okul Müdürü

8.sınıflarımıza konuların bitmesiyle birlikte seri denemelere bismillah dedik .Türkiye geneli yapılan ve en iyi okulların katıldığı en pahalı denemede boyumuzun ölçüsünü görelim istedik. Biz evlatlarımıza ve eğitimin mihenk taşı olan öğretmenlerimize  güveniyoruz.

Kırşehir'de bölge finallerinde mücadele veren futbol takımımız bugün ev sahibi Kırşehir ekibini 5-0 yenerek hedefteki bir engeli de aştılar.Durmak yok çocuklar hedef Allahın izni ile Türkiye Finalleri.Ögrencilerimizin ulaşımında bizlere her zaman yardımcı olan Çorum Belediyesi Başkanı Halil İbrahim Aşgın a  kurumumuz adına çok tşk ederiz.

Okulların kapanmasına 45 gün  kala 140 beşinci sınıf öğrenci  kaydına  ulaştık.Benim için 5.sınıfa birinci kayit ve yüzüncü kayıt olan kişiler özel ve güzeldir.Dün mesai bitimi okul memuruna kaç tane 5.sınıf kaydı oldu diye sorduğumda müdürüm 140 dedi.Yıllar önce hayal kurduğum herşey  gerçekleşiyor. Bize de şükür etmek düşüyor.Hedef 500 kişi ile okula kabul sınavı yapmaktır ve başaracağız.

Çorum şampiyonu olarak gittiğimiz Bölge finallerinde okulumuz minikler futbol takımı bugün Çankırı ekibini 8-0 gibi net bir skorla yenmiştir.Ne demişti Mehmet Ali Demirel geçen seneden kalan hikayeyi tamamlayacağız.

Minikler futbol okullar arası grup elemeleri için Kırşehir yoluna düştük. Hedef okullar arası Türkiye şampiyonası yarı finallerine kalmak. Daha sonra yarım kalan hikayeyi tamamlamak