DAHA BAŞARILI OLABİLMEK İÇİN EĞİTİM DANIŞMANLIĞI VE DİDEM UZUN

Okulumuzda her sene 8. sınıf öğrencileimize yönelik uygulamaya koyduğumuz eğitim danışmalığında öğretmenlerimiz sadece öğrencilerimize değil velilerimize de danışmalık yapmaya devam etmektedirler.

09-10-201909-10-2019Fen Bilgisi Öğretmenimiz Didem UZUN her sene olduğu gibi LGS konusunda öğrencilerimizden sonra velilerimizi de bilgilendirmeye ve yapılması gerekenleri anlatmaya devam etmektedir.Sayın Didem UZUN yaptığı açıklamada geçen sene danışmalık yaptığı öğrencilerin LGS sınavında çok iyi yerlere gittiğini belirterek bizler öğrenci ve aileleri ile birlikte hedefe kilitlenmiş bulunmaktayız dedi.Ayrıca öğrencilerimizin bu zorlu süreçlerinde onlara her konuda yardım edebilmek için aileleri ile birlikte işbirliği icerisinde çalışmaktan mutluluk duymaktayız deiyerek sözlerini tamalamıştır.

Yayın: 09.10.2019 - Güncelleme: 09.10.2019 16:40 - Görüntülenme: 605