Etiket Sonuçları: DİDEM

Okulumuzda her sene 8. sınıf öğrencileimize yönelik uygulamaya koyduğumuz eğitim danışmalığında öğretmenlerimiz sadece öğrencilerimize değil velilerimize de danışmalık yapmaya devam etmektedirler.

Bu sene okulumuzda gerçekleştirdiğimiz Tubitak Bilim Şenlikleri kapsamında öğrencilerimizle birlikte gerçekleştirilen projeler sitemizde yayınlanmaya devam edilmektedir.Fen Bilgisi Öğretmenimiz Didem UZUN tam 5 adet proje gerçekleştirilmiştir.

Sınıf Rehber Öğretmenlerimiz,okul idaresi ve rehber öğretmenizi eşliğinde yapılan veli ziyaretlerinde 8/E sınıfı rehber öğretmeni Didem UZUN da 3 veli ziyaretini gerçekleştirmiştir.

‘Neler tükendi,neler  tükeniyor?’ sloganıyla  yola  çıkan Okulumuz  Fen Bilgisi  Öğretmeni  Diğdem UZUN, öğrencilerle  birlikte  nesli tükenen hayvanları  araştırmaya devam etmektedirler.

Okulumuz Fen Bilgisi Öğretmeni Didem UZUN öğrencileri ile evlerindeki malzemeleri kullanrak farklı şekillerde bitki ve hayvan hücreleri yapmışlardır.

Her Bir Öğretmenin Projesi olsun diye çıktığımız bu eğitim yolunda bu sene uygulmaya başaladığımız 10. projemiz Fen Bilgisi   Öğretmenimiz  Didem UZUN tarafından uygulanmaya başlanmıştır.

Fen Bilgisi Öğretmenimiz Didem UZUN öğrencileri ile birlikte deneylerine kaldıkları yerden devam etmektedirler.Asit konusunun işlendiği derste öğrencimiz arkadaşalarına asitler konusunu anlaşılabir bir şekilde deney yaparak anlatmıştır.

Fen Bilgisi Öğretmenimiz öğrencilerine yanardağ konusunu öğrencilerine bizzat yaptırarak ve yaşatarak öğretmeye çalışması öğrencilerin hem ilgilerini hem de dikkatlerini toplamsına neden olmuştur.

Okulumuz Fen Bilgisi Öğretmeni Didem UZUN imaknsızlıkların arkasına sığınmadan öğrencilerine yaparak yaşarak öğrenme modeli ile eğitime hızlı bir şekilde devam etmektedir.Öğrencilerin konuları ile ilgili deneylerini sınıflarında uygulamaları onları hem eğitmiş hemde eğlendirmiştir.

Fen Bilgisi Öğretmeni Didem UZUN ve Görsel Tasarım Öğretmeni Derya YANARDAĞ okulumuzda uygulamakta olduğumu Eğitim Danışmanlığında bir ilke imza attılar.