Etiket Sonuçları: BİRLİKTE

Ara tatilin 2. deneme sısnavı yarın saat 9:30 da okulumzad yapılacaktır.Öğleden sonra ise uzaktan sorular her zaman ki gibi öğretmenlerimiz tarafından çözülecektir.

DENEME SINAVINA KATILACAK ÖĞRENCİ İSİMLERİ

Okulmuz öğretmenleri seminer döneminde Atahan Atlı Spor tesilerinde sabah kahvaltısında buluşarak birlikte kahvalt yaptık.

Okulumuz Türkçe Öğretmenleri tarafından bu sene uygulamya konulan 'Evladı Yıldırımlılar Okuyor da Okuyor' projesi kapsamında Kasım ayı kitapları buğün öğrencilere dağıtılmıştır.

Gönüllü öğrencilerimizle birlikte Cumartesi günleri ulu cami de sabah namazı buluşmalarına devam etmekteyiz.

ÖĞRENCİLER VE ÖĞRETMENLER BİRLİKTE NAMAZ KILIP DUA ETTİLER.

Buğün son kurs sonrası öğrencilerimiz ile birlikte Almina yüzme havuzuna giderek çocuklar gibi hep birlikte eğlendik.

Bugün Ali Emir CEYLAN ile Osman BEZİRCİ kuzenlerle birlikte 100 öğrenci kaydına ulaşmış bulunmaktayız.

Okulumuz Rehber Öğretmeni Alev GÜNEŞLİ ve Sosyal Bilgiler Öğretmeni Haluk KIROĞLUN´dan bir projede okulumuzda uygulanmaya başlanmıştır.