ÇOCUKLARLA EL ELE HEP BİRLİKTE GÜVENLİ GELECEĞE

Okulumuz Rehber Öğretmeni Alev GÜNEŞLİ ve Sosyal Bilgiler Öğretmeni Haluk KIROĞLUN´dan bir projede okulumuzda uygulanmaya başlanmıştır.

Öğretmenler kurulu ve Şube Öğretmenler kurulunda tespiti yapılan ve derslere motive olma noktasında sıkıntıyı yaşayan öğrencilerimize yönelik rehberlik faailyetlerinin içerisinde yer aldığı  projemiz hayata geçirilmiştir.Okul Rehber Öğretmeni beş ve altıncı sınıfta eğitimlerine devam ve arkadaşalrıyla uyum sorunu yaşayan öğrencilere yönelik her hafta değişik teknikler kullanarak başarılı olabieceklerini aşılamak istediklerini belirterek hiç bir evladımızın sokağa terk edilemeyeceğini belirtmiştir.Sosyal Bilgiler öğretmeni sayın KIROĞLU birinci dönem okul idaresi ile birlikte yaklaşık 8 tane okula gelmeyen veya az gelen öğrencileri okula kazandırdıklarını belirterek özelde bir çalışma yapılması halinde bu öğrencilerin eğitim ve öğretimlerinde başarılı olabileceklerini onlara kavratabileceklerini belirtti.Yapılan ilk çalışmada öğrencilerin heyacanlı olduklarını belirten KIROĞLU çocukların kendilerini özel ve başarabileceklerini hissedebilmeleri için sosyal sorumluluk bilinciyle kendilerine faaliyet yapılacağını belitti.

Yayın: 17.02.2018 - Güncelleme: 17.02.2018 12:57 - Görüntülenme: 327