Etiket Sonuçları: HEP

Hafta sonu gerçekleştirdiğimiz Özdebir denemesinde bizim Dyk kurslarına devam eden lgs öğrencilerinin aldığı puanları görünce bir kez daha Elhamdülillah dedik.

8.sınıf 60 öğrencimiz zoomda Matematik dersinde olduğunuzu biliyor musunuz.Yaptiklarimiz yapacaklarımızın teminatidir.Hemde toplu aldığımız kaynak kitabını birlikte çözüyoruz.Matematik Öğretmenimiz İbrahim Uysal'a çok tşk ederiz.

Bu senede bir lgs maratonun sonuna geldik.8. sınıf öğrencilerimizle birlikte geçen sene olduğu gibi Turizm öğrenciliğe yine moral depolamak için Yıldırımı düşürdük.Yarın ki lgs sınavında tüm öğrencilerimin Allah yar ve yardımcısı olması duasıyla.Seviliyorsunuz evlatlar.

Eyl

Bu seneki LGS başarınızın mimari olan öğretmenlerimize kahvaltı vererek yeni döneme bismillah dedik. Daha yapacak çok işimiz var. Turizm otelçilikten değerli kardeşim Özcan Sökmen hocamıza tşk ederiz.

Tam 7 yıldır kendisiyle çalışmaktan mutlu olduğumuz Diğdem UZUN hocamızım eş durumundan dolayı tayini çıkması bizleri üzmüştür. Yolunuz ve ve bahtiniz açık olsun değerli Diğdem hocam.

Yarı yıl kampımızda iki deneme ve ögretmenlerimizle 1000 soru çözümünü gerçekleştirdik. Buhara Kültür Merkezinde evlatlarla bovling oynadık. Haftaya Ömer Kömürcü iho da hem deneme hemde süpriz var. Hedef haftaya 1500 soru çözümü ve İyiki Varsın Eren Filmi.

Bu hafta içerisinde 45 okulun katıldığı deneme sınavında okulumuzda birinci olanlar ile Çorum genelinde ilk 10'a giren evlatlara ve okul 2.leri 3.lerine ödülleri okul idaresi tarafindan verilmiştir.

Eyl

Okulumuzun Sınıf Rehber Öğretmenleri başta olmak üzere tüm tüm öğretmenlerimizin katılı ile 7. sınıf veli toplantıları gerçekleştirilmiştir.Öğrencilerimizi tekrar yüz yüze eğitime hazırlayabilmek adına velilerimizle çok güzel istişarelerde bulunulmuştur.

Matematik,Fen bilgisi,Türkçe kursları mı

Sosyal Bilgiler,İngilizce,Din Kültürü mü,

Robotik kodlama veya Grafik Tasarı mı,

Futbol veya Voleybol kursu mu

Okçuluk veya Kur-anı Kerim ders mi,

Matematik veya Fen Uygulamalari mi

Doğa gezisi veya Drama eğitimi mi.

İNANMAYAN VARSA BİZDE ÇAY ÇORBA ZEBİL GİBİ BEKLERİZ.

Okulumuz Türkçe Öğretmenleri tarafından bu sene uygulamya konulan 'Evladı Yıldırımlılar Okuyor da Okuyor' projesi kapsamında Kasım ayı kitapları buğün öğrencilere dağıtılmıştır.

Buğün son kurs sonrası öğrencilerimiz ile birlikte Almina yüzme havuzuna giderek çocuklar gibi hep birlikte eğlendik.

Sene başından buyana yaptığımız tüm çalışmaları içeren okul videomuz yayınlanmıştır.Kaliteyi fark edebilmek için,farkı fark edebilmek için videonun izlenmesi elzemdir.

Okulumuz öğrencilerinin dünden oyun oynarken öyle mutlu dakikakalarını yakaladık ki insan içinden keşke hep çocuk kalabilseydik diye geçirdik.

Okulumuz Rehber Öğretmeni Alev GÜNEŞLİ ve Sosyal Bilgiler Öğretmeni Haluk KIROĞLUN´dan bir projede okulumuzda uygulanmaya başlanmıştır.