Etiket Sonuçları: GELECEĞE

21018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Genel Veli toplantısı geniş katılımla dün okuluımuzda gerçekleştirilmiştir.Toplantıya 201 velimiz katılmış olup velilerimiz öğretmenlerimizle istişarelerde bulunmuşlardır.

Okulumuz öğretmenleri 2. Dönemin başlamasıyla birlikte Veli ziyaretlerine ağırlık vermektedir.

Mustaf Kemal İDİKUT hocamız tarafından çalıştırılan okulumuz futsal takımı geleceğe yönelik olumlu sinyaller vermektedir.

Okulumuz Rehber Öğretmeni Alev GÜNEŞLİ ve Sosyal Bilgiler Öğretmeni Haluk KIROĞLUN´dan bir projede okulumuzda uygulanmaya başlanmıştır.