Etiket Sonuçları: MUHTEŞEM

Okulumuz Türkçe Öğretmeni Ayşe KARAER ve Fen Bilgisi Öğretmeni Atilla GÜNEY öğrencilerinin gönüllerine girmeye devam etmektedirler.Öğretmenlerimizin akademik gayretlerinin yanında öğrencilerinin gönüllerine girmesi takdire şayandır.Her iki öğretmenimize verdikleri emekler için çok teşekkür ederiz.

Okulumuzun çalışkan bir o kadarda fedakar İngilizce Öğretmenleri Bihter Yazıcı ve  Müge Doğan uluslararası e Twining çalışmalarında 2 şer tane Kalite Etiketi ödülünü almışlardır. Ögretmenlerimize vermiş oldukları emekler için çok tşk ederiz.Sırada daha 6 tane daha varrrrr.

Yıldırım Beyazıt İmam Hatip Ortaokulu , 2019-2020 Eğitim Öğretim yılında yeni eTwinning Projeleri uygulamaya başlamıştır.

Okul idaresi ve Türkçe Öğretmenleri tarafından düzenlenen istiklala marşı güzel okuma yarışmasında finale kalan 10 evladımızda muhteşem bir performans sergileyerek Asım´ın nesli olduklarını ispatlamışlardır.

Okulumuz Öğretmenleri Hatice GÜLEÇ KARACA ve Ayşe KARAER tarafından hazırlanan ´Gönülden Gönüle 2´Programı dün akşam öğrencilerimizin müthiş performansı ile seyircilerle buluşmuştur.

Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenleri Sevim AYDIN,Nigar ÇEVİK Türkçe Öğretmenimiz Rabia SONKAYA ve Görsel Sanatlar Öğretmeni Derya YANARDAĞ tarafından hazırlanan ´Mevlidi Nebi Programı´ muhteşem seyirci ile büyüleyiciydi.

Okulumuz öğrencilerinden Hasan PARTİCİ ´Bir Kurtuluş Destanı Çanakkale Destanı´ programında okumuş olduğu aşrı şerifele herkezin takdirini kazanmıştır.İlgili video haberin devamındadır.

Okulumuz Türkçe Öğretmenleri Rabia SONKAYA´  ve Harun AHISKALI tarafından çalıştırılan tiyatro ekipimiz bir daha bizlerin yüzlerinin gülmesini sağladıkları için kendilerine teşkkür ederiz.