Etiket Sonuçları: İLKE

Okulumuzda uygulamakta olduğumuz 'Yoğunlaştırılmış Dil Programı' çalışmalarını yerinde ziyaret eden Bakanlık koordinatörü Aysun Mete hocamıza çok teşekkür ederiz. Yıldırım haber adlı gazetemizi bu sene İngilizce ve Arapça olarak çıkartma kararı aldık.

Okulumuzun dört temel ilkesi olan öğrenci merkezli eğitimler kapsamında yaz kurslarına devam eden öğrencilerimiz için mangalda köfte etkinliği yapılmıştır.

Sene başında tüm velilere belirlediğimiz ilke ve hedefler doğrultusunda yılın son denemesini gerçekleştirdik.

Okulumuza vizyon ve misyonunu belirlemek için yapılan çalaışmalarda 4+4+4 temel hedef,temel ilke ve çalışma alanları belirlemiş bulunmaktayız.

Geçmişten Geleceğe Emin Adımlarla Yürüyen Okulumuzun Tanıtım videosu 2 yayınlandı.Vieoya ulaşmaka için aşağıda yer alan videoya tıklayınız.

Okulumuzda ki eğitim seviyesini daha yükseklere taşımak için 4+4+4 temel kriterler belirledik.

Fen Bilgisi Öğretmeni Didem UZUN ve Görsel Tasarım Öğretmeni Derya YANARDAĞ okulumuzda uygulamakta olduğumu Eğitim Danışmanlığında bir ilke imza attılar.

Okul Projemiz ´Geleceğe Ayna Tutuyorum´da bu haftaki misafimiz Şehit Osman Arslan Müdürü Mehmet Ali KURU olmuştur.