Okulumuz öğrencilerinin sportif faaliyetlerini daha iyi yapabilmeleri için Okul Aile Birliği Tarafından okul ahçemize futbol kale direkleri yaptırılmıştır.

Okulumuzda öğrenimlerine devam eden yabancı uyruklu öğrencilere yönelik Türk örf ve adetleri konulu eğitici seminer Göçmen ve Sığınmacılar Derneği tarafından verilmiştir.

Okulumuz öğrenci ve öğretmenlerine Ebru CANKAR hocamız ebru sanatının incelik ve güzelliklerini öğretmiştir.

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği toplantısı büyük bir katılımla gerçekleştirildi.

Okulumuzda uygulamakta olduğumuz ´Geleceğe Ayna Tutuyorum´Projesi Kapsamında bu haftaki misafirimiz Çorum İlahiyat Fak.Öğretim Üyesi Prof. Dr Abdullah ÇALAK hocamızdı.

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Toplantısı 05.11.2017 Tarih ve sAAT 11:00 da Şehit Erol OLçok İmam Hatip Lisesi Konferans Salounda yapılacaktır.

İlk emri oku düsturuyla okulumuzda Türkçe Öğretmenlerimizin gayretleriyle tüm öğrencilerimize Çorum belediyesi Türk Dili ve Edebiyatı Derneğinden aldığımız kitaplar öğrencilerimizle buluşmuştur.

Okulmuzda yapılacal Öğrenci Temsilci seçimi tam demokrasi bayramı havasında devam etketedir.Tüm adaylar seçilebilmek için propaganda çalışmalarına hız vermiştir.

Öğrencilerimize birinci yazılılar öncesi öğretmenlerimizle birlikte son bahar mangal faaliyetini gerçekleştirdik.

Okulumuzda uygulamakta olduğumuz ´Geleceğe Ayna Tutuyorum´ projesi kapsamında her hafta mahallemiz camilerinde perşebe günü yatsı namazlarını öğrenci velisi ve öğrencilerimizle birlikte kılmaya başlamış bulunmaktayız.

Okulumuz 5.sınıf ingilizce ağırlıklı okuyan öğrencilerimize öğretmenlerimiz nezaretinde okul bahçesinde ingilizce kelime bilgi yarışmaları düzenlenmektedir.

Okulumuzda gerçekleştirdiğimiz 15 Temmuzlarını Şehitlerini anma programında göstermiş oldukları performanslarından dolayı öğretmen ve arkadaşlarımızı çam sakızı çoban armağanı ödüllendirdik.

Öğrencimiz Emin Bera AYDEMİR U14 Mili Takımına oluşturulacak havuzda gelenesel seçmelerinde göz doldurmuştur.

Okulumuz öğrencilerinin yaşadıkları şehrin kültürel zenginliklerini tanımaları için Kültür Edebiyat Kulubu tarafından Çorum´un Yöresel Lezzetlerini anlatan pano hazırlandı.

Okumuz öğrencilerine yönelik Çorum Türk Dili ve Edebiyatı derneğinin katkılarıyla okuma grupları oluştrulmuştur.