8.sınıflarımıza konuların bitmesiyle birlikte seri denemelere bismillah dedik .Türkiye geneli yapılan ve en iyi okulların katıldığı en pahalı denemede boyumuzun ölçüsünü görelim istedik. Biz evlatlarımıza ve eğitimin mihenk taşı olan öğretmenlerimize  güveniyoruz.

Kırşehir'de bölge finallerinde mücadele veren futbol takımımız bugün ev sahibi Kırşehir ekibini 5-0 yenerek hedefteki bir engeli de aştılar.Durmak yok çocuklar hedef Allahın izni ile Türkiye Finalleri.Ögrencilerimizin ulaşımında bizlere her zaman yardımcı olan Çorum Belediyesi Başkanı Halil İbrahim Aşgın a  kurumumuz adına çok tşk ederiz.

Okulların kapanmasına 45 gün  kala 140 beşinci sınıf öğrenci  kaydına  ulaştık.Benim için 5.sınıfa birinci kayit ve yüzüncü kayıt olan kişiler özel ve güzeldir.Dün mesai bitimi okul memuruna kaç tane 5.sınıf kaydı oldu diye sorduğumda müdürüm 140 dedi.Yıllar önce hayal kurduğum herşey  gerçekleşiyor. Bize de şükür etmek düşüyor.Hedef 500 kişi ile okula kabul sınavı yapmaktır ve başaracağız.

Çorum şampiyonu olarak gittiğimiz Bölge finallerinde okulumuz minikler futbol takımı bugün Çankırı ekibini 8-0 gibi net bir skorla yenmiştir.Ne demişti Mehmet Ali Demirel geçen seneden kalan hikayeyi tamamlayacağız.

Minikler futbol okullar arası grup elemeleri için Kırşehir yoluna düştük. Hedef okullar arası Türkiye şampiyonası yarı finallerine kalmak. Daha sonra yarım kalan hikayeyi tamamlamak

Öğretmen ve öğrencilerimizin  hazırlamış olduğu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk Bayramı programından video ve fotoğraflar.Emegi geçen tüm personelimize canı gönülden teşekkür ederiz.

Öğretmen ve öğrencilerimize Kahle Karataş hocamızın liderliğinde açmış olduğumuz bağlama kursu meyvelerini vermeye başlamıştır. Müdür Yardımcımız Mehmet Ali Demirel den 23 Nisan programında ah bu türküler adlı şiir ve aynı sahneyi paylaşan öğretmen ve öğrencilerimiz.Sanat olmassa olmazımızdır.

Ramazan Bayramı sonrası 8.sınıf  öğrencilerimle istişare edince benden akşam etütleri istediler.Belli kriterler doğrultusunda velilerimde tamam deyince bize de okulu gece açmak kaldı.Haftanin 3 günü öğretmenlerimizle okuldayız çayımız var bekleriz.

Yönetici buluşmaları toplantısında çok beğendiğim Açık Bahçe sınıf uygulamasını hayata geçirerek, Çorum'da yine bir ilke daha imza attık. Az bir iși kalan sınıfımızın her derste öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz tarafından kullanılması beni çok mutlu ediyor.

Çorum ortaokulları arasında yapılan bocce yarışmalarında dün minik takımlarımızdan sonra bugünde Yıldız bocce takımımız erkeklerde il 1.si kizlarda ise il 2.si olmuşlardır.

Çorum ortaokulları arasında yapılan bocce yarışmalarında erkek takımız Çorum birincisi, kız takımımız ise Çorum ikincisi olmuşlardır.Işin daha da güzel yani bizim evlatlar pazarlık konusunda Müdürü Beyi geçtiler.Her başarı az da olsa ödül gerektirir

Eskiler hocaya evlatlarını teslim ederken 'hocam etide senin kemigide senin' derlerdi.Velilerimiz herşeyi ile bizler teslim ettikleri evlatlarla okulda denemedeyiz.Allah utandırmasın 2 Haziran LGS de çok güzel sonuçlar alacağız.

YIL 2017 tüm kadroma 4 yılın sonunda Çorum'da en tepede yer alma hayalini ve hedefini koymuştuk ve bu hedefe ulaştık.Yıl 2022 de ise yeni hedef  Türkiye'de hatrı saylı ilk 500 okul dedigimde bize  akla zarar yakıştırmalarda bulunuldu.Şimdiki 6 larımızla bu hedefe hemde her alanda ulaşacağız. Yıl 2024 okulumuz 5.sınıflarına kayıt olmak isteyen insan pek çok.Hedef 500 kişiyi ile okula kayıt kabul sınavı yapmaktır.

Okulların tatil olduğu bugünde 8.Sınıf öğrencilerimize gerçek bir sınav tatinda deneme sınavı yapılmıştır.