Birinci dönem her hafta Cumartesi günleri yapilan16 adet, 'Yıldırım İzleme Sınavlarında' başarılı olan  öğrencilerimizi velimiz Kerep Ölçer  sahip olduğu cafede misafir etmiştir. Velimizi ve emek veren evlatlari canı gönülden gönülden kutluyoruz.

Çorum da Yıldızlar Futbolda il ikincisi olduk.Geçen sene Türkiye finallerine giden minik futbolcularımız ile gelecek bizim olacak inş. İdikut hoca ile yola devam hemde sonuna kadar. Yavru Turna ortaokulunu tebrik eder bölge finallerinde başarılar dileriz.Akademik başarılarımızın yanında sporda da varız,sosyal etkilikte de varız kültürel ve sanatsal alanda da varız.Yıldırım bir okuldan daha fazlası demektir.

Bizim fedakar bir o kadarda cefakar hem öğretmenlerim hem  öğrencilerin hemde velilerimle Allah'ın izniyle bugüne kadar elde ettiğiniz LGS  başarısının üstüne çıkacağız. Anam derdi ki görünen köyün uzağı olmaz. Sefer bizden zafer Allahtan'dir. Her zaman olduğu gibi ikramlar velilerimden

Okulumuzda uygulamakta olduğumuz 'Yoğunlaştırılmış Dil Programı' çalışmalarını yerinde ziyaret eden Bakanlık koordinatörü Aysun Mete hocamıza çok teşekkür ederiz. Yıldırım haber adlı gazetemizi bu sene İngilizce ve Arapça olarak çıkartma kararı aldık.

Okulumuz 6 F sınıfı ögrencisi Mahmut Hüdayi DOĞAN 200 metre kurbagalama da il birincisi, 200 ferdî karışıkta il birincisi, 100 metre kelebek il üçüncü,100 metre kurbağalama da il dördüncüsü olarak bizleri çok mutlu etmiştir. Ögrencimizi,ailesini ve üzerinde emeği olan hocalarını cani gönülden teprik ederiz.

Sene başında ilan ettiğiniz 'Cumartesi okulu' kapsamında 6.sınıflarda 48 kişi 7. sınıflarda 32 öğrencimizle haftalık kazanım değerlendirme sınavlarına devam etmekteyiz.Kurum genelinde yapılan herhangi bir genel denemede  6 larda ilk 50, 7 lerde ilk 30 girme şartıyla  her evlat Cumartesi okuluna katılabilmektedir. Bu hizmetin Çorum genelinde sadece bizim kurumumuza has olduğunu biliyor musunuz?

Okulumuzun en alt katında yer alan spor salonumuzu Çorum Gençlik ve Spor İl müdürlüğü ve okul aile birliğinin katkılarıyla şimdilik 60 ögrencimizin spor yaptığı bir alan haline dönüştürdük.Şahin güler hocamızın liderliğinde geçmiş yıllar da elde ettiğimiz bireysel başarılara şimdi yenilerini ekleme zamanı.  Kurslarımız ücretsiz olup haftanın 5 günü  devam etmektedir. Kurslarımız mahallemizin çocuklarına da açıktır. Hafyata futbol müsabakaları başlıyor bu sene Yıldırım fırtınaya dönüşecektir. Hedef bu kez Türkiye finalleri.İdikut hoca dedi.

Yıldırım Beyazıt İmam Hatip Ortaoku Sosyal Bilgiler  ögretmenlerinin müzeye Yıldırım düştü projesi  gereğince 5 .sınıf öğrencilerimiz Çorum müzesini gezmişlerdir. Anadolu milattan önceki yıllardan bu yana yerleşim yeri olmuş Çok önemli devletler Kadim uygarlıklar kurulmuştur. Öğrencilerimiz bu uygarlıklara ait tarihi eserleri ve  tarihi nesneleri gezerek görmüşlerdir. Kitaplarda gördükleri tarihi eserlerin gerçeklerini gören öğrencilerimiz oldukça heyecanlanmış ve bilgilerini  kalıcı hale getirmişlerdir.Okul idaresi olarak ,projede emeği olan Sosyal Bilgiler ögretmenlerimizi tebrik ediyor çalışmalarında başarılar dliyoruz.

Kurumumuz ogrencileri farklı alanlarda harika işlere imza atmaya devam etmektedirler. Başta akademi başarı olmak üzere spor, sanat,ve sosyal etkinliklerle imam hatip nesli geleceğe damga vuracaktır.6 F sınıfı öğrencisi Ali Efe ATALAY'ın seslendirdiği 'Tevekkül ediyoruz' ilahisi biz Yıldırımlıları çok mutlu etmiştir.

Hafta içerisinde Çorum Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından tüm Ortaokullara yönelik yapılan LGS denemesinde 1.bizden şaşırmadık  2.de bizden, ilk 120 ögrenciden tam 16 öğrencisi de bizden. Bu başarıda emeği olan kadromuzla ve velilerimizle gurur duyuyoruz. Tüm öğrencilerimiz bizim kurs öğrencimizdir.

Her yıl düzenli bir şekilde gerçekleştirdiğimiz ara tatil kampını bugün tamamladık.3 tane deneme sınavı,zoomdan matematik çözümleri,konu tekrarlarını ve mezun öğrenci bulusması gerçekleştirdik.En sonunda ise yüzme ve futbol maçı ile birazcık stres attık.

Her ay düzenli bir şekilde tüm okul olarak bir matematik kitabını bitiriyoruz.Çarpanlar ve katlardan sonra sırada üslü ifadeler konusu fedakar öğretmenlerimiz tarafından istekli öğrencilerimize zoom üzerinden çözümleri yapılmaktadır.Betül Gezici hocamıza emekleri için çok tşk ediyoruz.

Biz YILDIRIMLILAR katıldığımız her yarışmada madalya almayı gelenek hâline getirdik. Çorum Satranç Turnuvasında onbir Yaş katrgorisinde İl Birincisi 5. Sınıf Öğrencimiz Ramazan Salih TEMEL olmuştur.Onbir Yaş Kızlar kategorisinde  ise 5. Sınıf Öğrencimiz Sümeyye ARSLAN il ikincisi olmuştur. İki kategoride katıldığımız Satranç Turnuvasında başarılı olan Öğrencimizi,Öğretmenimiz Adem Yazıcı yi ve ailelerini tebrik ediyoruz.Ödüller her zaman ki gibi Cuma günü bayrak töreninde okul idaremiz tarafından verilecektir .

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Çorum olimpik yüzme havuzunda yapılan yüzme yarışmasında 5 E sınıfı öğrencimiz Semih TAŞ  bir altın,iki gümüş , iki bronz madalya alarak bizleri çok mutlu etmiştir.Örencimizi,ailesini ve hocalarını canı gönülden tebrik ederiz.Kendi imkanlarımızla hazırlamaya çalıştığımız spor salonumuzun haberi çok yakında inşeaallah

Hasan Tuluk Hocamızı AğırladıkÇorum’un gururu ,Çorum sevdalısı ,öğretmen,metal sanatçısı,yaşan insan hazinesi   Hasan Tuluk hocamızı okulumuzda ağırladık.Geçen sene okul gazetemize röportaj veren Hasan hocamızı okulumuza davet ettik.Bizleri kırmayarak okulumuzu ziyarete gelen hocamıza okul gazetemizi takdim ettik.Ardından konferans salonunda öğrencilerimizle bir araya gelen hocamız; anılarını,tecrübelerini,çalışmalarını  anlattığı bir söyleşi gerçekleştirdi.Söyleşinin sonunda öğrencilerimizin sorularını da içtenlikle cevaplayan hocamıza Okul Müdürümüz Yakup Duran günün anısına bir plaket takdim etti.Hocamızın engin bilgilerinden ve tecrübelerinden yararlandığımız çok güzel bir program oldu.Sayın Hasan Tuluk hocamıza ziyareti ve kıymetli sohbeti için çok teşekkür ediyoruz.