Geçen ay okul idarecelerimizin katıldığı yönetici buluşmasında çok hoşumuza giden 'Açık Bahçe sınıfını' yapacağıZ dedik ve bitirmek üzereyiz.Ögrencilerimizin, velilerimizin ve öğretmenlerimizin hizmetine girdiği zaman Çorum da ilk örneği olacak sınıftan bir bakmışsınız 2.sinide heran yapabiliriz.

Okulumuzda haftasonu kurslarına devam eden öğrencilerimize okul idaremiz tarafından kek dağıtılmıştır.Hafta sonu kurslarımıza devam eden öğrencilerimizi bir nebze mutlu edebilmek için belli aralıklarla öğrencilerimizi mutlu etmeye devam edilecektir.

Okulumuzun öğrencileri başarılarıyla bizleri gururlandırmaya ve mutlu etmeye devam ediyorlar.

Son yapılan deneme sınavı sonuçları öğrencilerimizin büyük başarısını gözler önüne sermektedir.

Ömer Asaf Aktürk ve Ahmet Selim Akman 5.sınıf düzeyinde hem ilimizde hem de okulumuzda 1.olmuşlardır.

6. Sınıf öğrencilerimizden Ebrar Çapın ilimizde ve okulumuzda 1., Ecrin Eker ise ilimizde ve okulumuzda 2. olmuştur.

7. Sınıf öğrencimiz Melih Emre Atar ilimizde 2., okulumuzda 1. Olmuştur.

8. Sınıf öğrencimiz Aleyna Akoğlu ise hem ilimizde hem de okulumuzda 1.olmustur.

Okulumuz öğrencileri girmiş oldukları denemede yine birbirinden başarılı sonuçlara imza atmıştır.

Millî Eğitim Bakanlığı tarafından imam hatip ortaokullarında uygulanan Yoğunlaştırılmış Yabancı Dil Programı kapsamında eğitim gören yabancı dil ağırlıklı sınıflarımızda 1. dönem sonu kazanım değerlendirme sınavı başarı ile uygulanmıştır.

8.sınıf öğrencilerimize yönelik okul gezilerimiz başladı. Çorum 15 Temmuz Şehitleri Fen Lisesi ve Özejder Sosyal Bilimler Lisesi'ne giderek okullar hakkında bilgi edindik.

Okulumuz 6 F sınıfı öğrencisi Ali Efe ATALAY 'Sevdamızdır Kudüs Bizim' eseri ile gönüllere yine taht kurmuştur.İkinci eserinde de harika bir işe imza atan öğrencimizi,en büyük destekçisi olan ailesini canı gönülden tebrik ediyoruz.Öğrencimiz Ali Efe tüm eserlerini inşeallah yapılacak okul programında seslendirecektir.

Allah'a hamt olsun bir tatil kampinida sorunsuz bir şekilde tamamladık.Neler mi yaptık

1-Birinci haftada isteyen gönüllü tüm öğrencilerimizle 5 adet yüz yüze seri denemeler ve akşamları zoom soru çözümleri.

2-Gönüllü öğrencilerimize akşam çözmeleri için özel kapalı devre sorular.

3-İkinci hafta kamp ekipinde yer alan YBZ li öğrencilere 24 saat Matematik,Türkçe,Inkılap tarihi ve Din kültüründen yüz yüze  konu eksiklerini tamamlayıcı dersler.

4-Ybz li ekibe 2.haftada 2 adet Türkiye geneli denemesi ve soru çözümleri.

5-Bir adet yarı yıl kamp kitabıyla birlikte her bir öğrencimiz toplamda 2500 adet soru çözümü.

6-Ögele araları ve ders sonrası spor etkinliği ve futbol maçları.

Bu kamp programında bizlere ikramlarda bulunmam tüm velilerimize çok tşk ediyoruz.

Kullandığımız özel program aracılığıyla öğrencilerimizdeki öğrenme eksiklerini içeren kişiye özel soru bankaları hazır edilmiştir.Yıldırım da yenilikler bitmez. Elhamdülillah

8.sınıf gönüllü öğrencilerimize yönelik yarı yıl tatilinin 2. gününde de çalışmaya devam diyoruz.Gündüz yapılan deneme sınavlarının Matematik soru çözümleri her zaman olduğu gibi öğretmenlerimiz tarafından zoomdan yapılmaktadır. Haftaya ise ÇORUMDA çok az bir okulun kullandığı sınavza programından alınan veriler dahilinde isme basılı özel soru bankaları ile soru çözümlerine öğretmenlerimiz eşliğinde devam edeceğiz

Okulumuz sınıf rehber öğretmenleri eşliğinde Yıldırım Beyazıt imam hatip ortaokulu öğrencilerinin yarısı bugün AHL de sinema etkinliğine katilmislardir. Tüm öğretmenlerimize canı gönülden teşekkür ediyoruz.

Bu dönem çok yorduğumuz öğrenci ve öğretmenlerimizi bugün tam 75 kg sucuk mangalla mutlu ettik. Yeni seçilen okul aile birliği üyelerimize destekleri için çok teşekkür ederiz. 5.sinif kayıtları için bize gelen yüzlerce tlf dan yorulduk ve 15 tatil sonrası yeni dönemin 5.sinif ön kayıtlarını başlatma kararı aldık.Ne demiştim en tepede olana kadar çok çalışmaya devam.O sene bu sene olacak inş.

Yıldırım Beyazıt İHO'nun geleneksel bilgiyi kullanma yarışmasında 8.sınıflar arasında 2023/24 yılı 1.dönem eğitim ve öğretim yılı kazananı 8-E sınıfı oldu.Büyük çekişme içinde geçen yarışmayı son soru öncesi tüm soruları bilen;  BATUHAN KUYRUK , HASAN KAYA ve MEHMET AKİF KARA temsil ettiği 8-E sınıfı yarışmayı kazanarak ,Okul Müdürümüzün söz verdiği "baklava ödülünün" kazananı oldu.

Yıldırım Beyazıt İHO'nun geleneksel bilgiyi kullanma yarışmasında 2023/24 yılı 1.dönem eğitim ve öğretim yılı kazananı 7-D sınıfı oldu.Büyük çekişme içinde geçen yarışın kazananı yedek sorularda belli oldu.Yedek İngilizce sorusunu doğru yapan; Ömer Sefa KAYA, Muhammed Enes MENDAŞ ve  Melih Emre ATAR'ın temsil ettiği 7-D sınıfı yarışmayı kazanarak ,Okul Müdürümüzün söz verdiği "baklava ödülünün" kazananı oldu