Eyl

Yıldırım haber külübümüz tarafından çıkartılan okul gazetemiz "Yıldırım Haber' in ilk okuyucuları öğrencilerimiz olmuştur. Dokuzuncu sayımızı çıkartmanın mutluluğunu yaşıyoruz.Emek veren tüm öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.Not:Okul  gazetemiz Çorumda tek Türkiyede sayılıdır.

Eyl

Yıldırım Beyazıt İmam Hatip Ortaokulun olmassa olmazı veli desteğidir.Tam 6 yıldır düzenli bir şekilde gerçekleştirdiğimiz veli toplantılarına bismillah diyoruz.

Eyl

Okulumuzda hafta içi ve hafta sonları açılan 8.sınıf kurs öğrencilerine bakanlığımız tarafından hazırlanan seviye belirme sınavı yapılmıştır.135 öğrencimizden 105 tanesinin bizim kurslarimiza devam etmesi bize ve kadromuza duyulan güvenin göstergesidir.

Eyl

Okulumuzda yabancı dilde okuma, yazma, konuşma ve dinleme gibi dil becerilerinin daha aktif kullanılabilmesi amacıyla uygulanan "Yoğunlaştırılmış Yabancı Dil Programı" kapsamında seviye tespit sınavı yapıldı.5.sınıf düzeyinde gerçekleştirilen seviye tespit sınavında öğrencilerin İngilizce dilindeki hazır bulunuşluluk düzeyleri tespit edildi.

Eyl

Bugün yeni eğitim öğretime bismillah dedik.Yıllardır kurumsallaşmaya çok önem verdik.Bugün ilk saat itibarıyla gördüm ki elhamdülillah  kurumsallaştık.Herşey tıkır tıkır saat gibi işliyor.Daha gidecek çok yolumuz ve yapacak çok işimiz var.Rabbim evlatlarımıza zihin açıklığı vermesi duasıyla.

Eyl

Kurumumuzun başarılarına yeni başarılar katacak 8.sınıf öğrencilerimize bugün yaz kursları kapsamında 2.deneme sınavını oldular.Bugüne kadar görmediğimiz bir başlangıç yapan evlatlar inş lgs de Çorum'da ses getirecekler.Biz öğrencierimizi,velimizi ve neler yapabileceğimizi çok iyi biliyoruz.

Eyl

Çorum İl Gençlik ve spor Müdürlüğünün destekleriyle spor salonumuz hizmete hazır hale getirilmiştir. Pazartesi gününden itibaren ücretsiz taekwondo, wushu,karate başvuruları alınmaya başlanacaktır.İl Gençlik spor müdürlüğü antrönörü Şahin Güler hocamıza emekleri için çok teşekkür ederiz.Sporun her dalında iddalı olmaya devam edeceğiz.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılında okul servislerimizi okul aile birliğimizin geçen sene imzaladığı sözleşme gereği Burak Turizm yapacaktır.Aşağıdaki açıklamaları ltf okumanızı özellikle rica ederiz.

Eyl

Bugün 400 kişinin başvurduğu okula kabul sınavını gerçekleştirdik. Daha önce ne demiştim bu kervan burda durmaz demiştim.Adaletten ödün vermedik vermeyeceğiz.Başarı çıtamızı daha yukarılara taşıyacağız evelallah

Değerli veli ve öğrencilerimiz

Geçen sene okul aile birliğimiz kararı ile okul kıyafetlerimiz değiştirilimiştir.Aşağıya yazacağımız açıklmaların önemle okunmasını bilgilerinize rica olunur.

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılında 56 kız,70 erkek öğrencinin okula kayıt yapılacağını daha önce sitemizden tüm Çorum kamuoyuna ilan etmiştik.28 Ağustos Pazartesi günü okula kabul sınavı ile ilgili açıklmaları tüm sınava girecek veli ve öğrencilerin okumasını özellikle rica ederiz.

8.sınıf 60 öğrencimiz zoomda Matematik dersinde olduğunuzu biliyor musunuz.Yaptiklarimiz yapacaklarımızın teminatidir.Hemde toplu aldığımız kaynak kitabını birlikte çözüyoruz.Matematik Öğretmenimiz İbrahim Uysal'a çok tşk ederiz.

Okulumuza nakil olmak isteyen velilerin aşağıdaki açıklamaları okuması ve ona göre nakil başvurusunda bulunmaları önemle rica olunur.

Değerli veliler okulumuz 16 derslik olup bizler 23 şube ile eğitim ve öğretime devam ettik ve 23 şube olarak da bundan sonra devam edilecektir.Okulumuzda en fazla 480 öğrenci mevcudu olması gerekirken şuan 560 öğrencimize eğitim ve öğretim hizmeti verilmektedir.Okulumuza nakil olmak isteyen kişlerin aşağıdaki açıklamaları dikkatilce okumaları ve ona göre başvuruda bulunmaları önemlidir.

Çorum' da tek Türkiye'de sayılı okulların çıkartmış olduğu okul gazetemizin 9.sayısı her zaman ki kalitesiyle bayilerde yerini almıştır. Geleceğin yazarlarının yetiştiği Yıldırım Basın Yayın Kulübünde emek veren tüm öğretmen ve öğrencilerimize tşk ederiz.