Sabahcı ve öğlenci öğrencilerimize ait haftalık ders proramları fotoğraflar bölümüne eklenmiştir.Okulu ziyaretinde bulunacak velilerimizin öğretmenlerimizin boş ders saatlerinde gelmeleri daha verimli olmasının sağlayacaktır.

Okulumuz idaresi ve olkul aile birliğinin katkılarıyla Muharrem Ayı ve Aşure Etkinliği düzenlenmiştir.Sloganı Bir Olalımi İri Olalım, Diri Olalım olan aşure gününe daire amirleri,okul müdürleri ve 500 kişi katılmıştır.

Eyl

Okulumuz 8. sınıflarına yönelik gerçekleştirdiğimiz 8. Sınıf Sene Başı hazır bulunuşluk  Değerlendirme Sınavı Sonuçları deneme sınavları bölümüne eklenmiştir.

Eyl

Okulumuz 5. Sınıf öğrencilerine Okul Rehber Öğretmenleri ve Sınıf Öğretmenleri eşiliğinde  oryantasyon(çevreye uyum) eğitimi verilmiştir.

Yeni gelen öğrencilerimize kek ve meyve suyu ikaram edilerek okulun çeveresi ve okul ortamını tanımaları sağlanmıştır.

Eyl

Okulmuzda Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hüsayin KIR´ın da katıldığı kaynaşma kahvaltısı yapıldı.

Eyl

2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı hazırlık ve planlama çalışmaları kapsamında tüm öğretmen ve idarecilerimizin katılımıyla sene başı istişare toplantısı yapılmıştır.

Eyl

Okulmuzda 2017-2018 Eğitim Öğretim yılı 5. sınıf öğrencileri için yabancı dil sınavı gerçekleştirildi.

Sınav sonucunda 1 adet kız, 1 adet erkek yabancı dil sınıfı oluşturuldu.

İlgilerinden dolayı tüm 5. sınıf öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

Şehit Osman Arslan Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdür Yardımcılığı görevinde bulunan Yakup DURAN yapılan görevde yükselme  sonucunda Yıldırım Beyazıt İmam Hatip Ortaokulu müdürlüğüne atanmıştır. Müdürümüze hoş geldin der yeni görevinde başarılar dileriz.

Yıl sonu mezuniyet programımız

Okulumuz öğrenci ve öğretmenlerinin hazırlamış olduğu şiir gecesi izleyiciler tarafından tam not aldı.

Okulumuzu 7.ve 8. sınıflarla nevşehir, ürgüp göreme gezisi gerçekleştirdik.

Okulumuzda 5. sınıflardan Kur´an okumaya geçen öğrencilere rozet takıldı ve Kur´an-ı Kerim hediye edildi.

Eyl

5. Sınıflar ingilizce dil sınavı sonucunda dil sınıfını kazanan kız ve erkek öğrenci listesidir.