Yarın akşam Hz. Ömer Camiisinde okulumuz öğrencilerinin okudukları hatimlerle birlikte erkek ilahi koromuz eşliğinde Regaip Kandili programı yapılacaktır.Camii çıkışı bir hayır severimizn katkıları ile kandil helvası dağıtımı yapılacak olup tüm velilerimizi bekleriz.

Okul idaresi ve Türkçe Öğretmenlerimizin koordinesinde okulumuzda Istiklal marşı güzel okuma yarışması yapilacaktir

21.03.2019 Perşembe günü saat 13:00 da Yazar Buluşmalarının 2.si gerçekleştirilecektir.Kurumumuzun özeliklerinden biri olan ´Okuyan Okul´ olma özelliğimizi bundan sonrada devam edecektir.

Okulumzu 8. sınıflarına isteyen veli ve öğrencilerimizin tercihleri doğrultusunda çarşamba günü Türkiye geneli deneme sınav yapılacaktır.

Okulumuz Türkçe Öğretmeni Rabia SONKAYA´nın koordinatörlüğünde ´Gencim Geleceğim Ailemle Güleceğim´seminerlerine kaldığımız yerden devam etmektetiz.Sayın velilerimiz unutmayınız ki bu çalışmalar sizlerin bilgilenmeleri ve çocuklarımız adına daha iyi bir gelecek için düzenlenmektedir.

Sevgili Anne ve Babalar;

Yıldırım Beyazıt ailesi olarak, siz saygı değer velilerimizin katılımıyla “Veliler Arası Kitap Okuma Yarışması” düzenlenecektir.

Birinciye 150 TL

İkinciye 100 TL

Üçüncüye 75 TL Ödül verilecektir.

Şubat ayının sonunda okulumuzda seviye tespit sınavı ve deneme sınavlarına başlanacaktır. İlgili mevzuatlar çerçevesinde (Kanun Yönetmelik, Yönergeler) okullarda deneme sınavlarının yapılması tamamen velinin isteğine bırakılmıştır. Öğrencilerimizin ulaştıkları bilgi seviyelerini ölçmek için ikinci dönem öğretmenler kurulunda toplam 3 adet seviye tespit sınavları ile deneme sınavlarının yapılmasına karar verilmiştir.Tüm öğrencilerimize altta belirtilen formlar dağıtılarak sınavlara öğrencilerinin katılmasını isteyen velilerimiz formları sınıf rehber öğretmenlerine öğrencileri aracılığıyla ulaştırmaları önemle rica olunur.

Veli ve öğrencilerimizden yoğun talep üzerine 2. dönem okulumuzda masa tenisi,bağlama ve gitar kurslarının açılması planlanmaktadır.İlgilenen velilerimzin okul idaresi ile görüşmeleri gerekmektedir.

Okul idaresi ve değerler eğitimi komisyonunca okulumzda atık kağıt toplama kampanyası başlatılmıştır.Okulumuzun ihtiyaçalarını karşılamak ve öğrencilerimizin daha iyi eğitimine katkı sağlamak amacıyla sınıflar arası atık kağıt toplama kampanyasında dereceye giren sınıf öğrencilerimize aşağıda belirtilen ödüller verilecektir.Evlerinizde bulunan atık kağıtları okulumuza ulaştırmanızı siz vellerimizden özellikle istirham ediyoruz.

İlklerin okulunda yine ilklerimizi sürdürmeye devam etmekteyiz.Öğretmen ve öğrencilerimizin hazırladığ okul gazetemiz Yıldırım Haber Cuma günü öğrencilerimize dağıtılacaktır.

Hedefi başarılı okul olmak olan okulumuzda derslerimiz aralıksız Cuma günü karnelere kadar devam edecektir.

15.01.2019 Tarih Saat 19:30 da Devlet Tiyatro Salonunda yapılacak ´Gönülden Gönüle 2 Programında görevli personel dağılımı haberin devamındadır.

Okulumuz Türkçe Öğretmeni Ayşe KARAER tarafından tarafından hazırlanan ilahi,şiir ve türkü programında tüm velilerimizin katılımı bizleri onurlandıracaktır.

Öğrencilerimizden gelen fikirler doğrultusunda  onları bu hayata hazırlayacak çalışmalar içerisinde olmaya devam etmekteyiz.