Müdürlüğümüz ve Çorum Belediyesi işbirliği ile yapılacak on-line satranç turnuvasına ilişkin açıklama ve başvuru link adresleri aşağıya çıkartılmıştır.Katımak isteyen öğrencilerimize duyurulur.

27.04.2021 Tarih Ve 7576 Sayılı "Tam Kapanma Tedbirleri" Konulu Genelgemize İlişkin Sıkça Sorulan Soruları ve Cevapları sizler için sitemizde yayınlıyoruz.

SIKÇA SORULAN SORULAR İÇİN TIKLAYINIZ

Son günlerde en sık duyduğumuz cümlelerin başında zamanım yok geliyor.Velilerimizden aldığımız en çok destek talebi de zaman yönetimi konusunda oluyor.

Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğünce 2020-2021 eğitim öğretim yılında ilk kez kutlanacak olan "Hayat Boyu Öğrenme Haftası" kapsamında, hayat boyu öğrenme kültürünün geliştirilmesi, tanıtılması ve yaygınlaştırılması için bireylerin yeteneklerini nasıl keşfettiklerini, öğrenmenin her zaman her yerde ve herkes için olabileceğini fotoğraflarla anlatmak amacıyla fotoğraf yarışması düzenlenmiştir.

2021 YKS üç oturum şeklinde 26-27 Haziran tarihlerinde yapılacak.

ÖSYM tarafından 2021 YKS TYT Oturumu, 2021 YKS AYT Oturumu ve 2021 YKS YDT Oturumu öğretmenlerin tercihine açıldı.

Bu sınavlarda görev talebinde bulunmak için TIKLAYINIZ

Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nda salgın tedbirleri kapsamında alınan kararlar doğrultusunda; Resmî ve özel, örgün ve yaygın tüm eğitim öğretim kurumlarında 17 Mayıs 2021 tarihine kadar yüz yüze eğitime ara verilmiş olup uzaktan eğitime geçilmiştir. Uygulama, 29 Nisan 2021 Perşembe saat 19.00'den itibaren başlayacaktır. Okullarda 3 Mayıs sonrasında yapılması planlanan dönem sınavları, 17 Mayıs 2021 tarihi sonrasına ertelenmiştir.Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur

8.Sınıf öğrencilerimize belli periyotlarla gerçekleştirdiğimiz yüz yüze LGS denmelerinin şimdilik sonuncusu yarın saat 8:45 de okulumuzda gerçekleştirlecektir.Aşğıda form doldurup ücretini ödeyen öğrencilerimiz yarın sabah okulda olacaklardır.

Çorum daki bir çok okul ile Türkiye'den öğrencilerin katıldığı 5, 6. ve 7. sınıflarımıza yönelik seri deneme 3 sınavı pazertesi günü online olarak saat 16:00 gerçekleştirilecektir.

Çorum İl Milli Eğitim Müdürlüğü Öğretmen yetiştirme ve geliştirme birimi koordinesinde gerçekleştirilen masal anlatimi faliyeti zoom üzerinden devam etmektedir.Tüm öğrencilerin katılması çok ama çok güzel olur.

Koronavirüs (Covid19) salgınının/bulaşın toplum sağlığı ve kamu düzeni açısından oluşturduğu riski yönetme, sosyal izolasyonu temin, sosyal mesafeyi koruma ve yayılım hızını kontrol altında tutmak için İçişleri Bakanlığı tarafından Koronavirüs salgını ile mücadelede "Temizlik, Maske ve Mesafe" kurallarına riayet edilmesine yönelik farkındalığı arttırmak amacıyla hazırlanan görsellere https://www.icisleri.gov.tr/illeridaresi/gorsellerde-kullanilacakk-olan-afisler adresine tıklayarak erişim sağlanabilecektir

Covid-19 salgınının tüm dünya ülkelerinde olduğu gibi ülkemizdeki değişen seyri, 2020-2021 eğitim öğretim yılında okullarımızdaki yüz yüze ve uzaktan eğitim uygulamalarında güncel kararlar alınmasını zorunlu kılmıştır. Bu nedenle Bilim Kurulunun tavsiyeleri ve 13 Nisan 2021 tarihinde gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nda yüz yüze eğitimden uzaktan eğitime geçişle ilgili bazı yeni kararlar alınmıştır.

Çorum daki bir çok okul ile Türkiye'den öğrencilerin katıldığı 5, 6. ve 7. sınıflarımıza yönelik seri deneme 2 sınavı pazertesi günü online olarak saat 15:00 gerçekleştirilecektir.Öğretmenlerimiz kontrolünden geçen ikinci online deneme sınavımız olduğunu biliyormusunuz.Her pazartesi olduğu gibi tüm öğrencilerimize saat 14:45 de sınav giriş linkleri atılacaktır.

Türkiye Büyük Millet Meclisi Denetçiliği Kurumunun 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftası etkinlikleri kapsamında resmi/özel ilkokul ve Ortaokullarda öğrenim gören öğrencilere yönelik "23 Nisan Online Ombudsmanlık Satranç Turnuvası" düzenlenecektir.

Bugün okulumuzda gerçekleştirdiğimiz lgs denemsinin sonuçları haberin devamındadır.Mayıs ayının 15 ne kadar yapılacak denemlere katılmak isteyen öğrencilerimiz dağıtılan formları okul idaresine ulaştırsınlar.İlk üçe giren öğrencilerimize çam sakızı çoban armağanı ödüller vermeye devam ediyoruz.

Okulumuz öğretmenlerinin 1982 Yılından itibaren ihtiyaç sahibi öğrenciler için yardım sandığımızın olduğunu biliyor muydunuz.Değerli velilerimiz lütfen aşağıya yazacağımız açıklmaları iyice okumanızı özellikle rica ediyoruz.