İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ CEMİL ÇAĞLAR'IN OKULUMUZU ZİYARETİ

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZÜN OKULUMUZU ZİYARETİ

İl Milli Eğitim Müdürümüz Cemil Çağlar, Şube Müdürümüz Hacı Hüseyin Asar ile birlikte, Yıldırım Beyazıt İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret ederek Destekleme ve Yetiştirme Kursuna katılan öğrencilerimiz ile bir araya geldi.

İl Milli Eğitim Müdürümüz Cemil Çağlar, Şube Müdürümüz Hacı Hüseyin Asar ile birlikte Yıldırım Beyazıt İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret etti. Ziyaret sırasında, Destekleme ve Yetiştirme Kursuna katılan öğrencilerimiz ile bir araya gelerek, eğitim süreçleri hakkında bilgi aldı ve öğrencilerin taleplerini dinledi.

Müdürümüz Cemil Çağlar, öğrencilerin eğitimlerine olan katkıların önemine vurgu yaparak, destekleme kurslarının başarıyı artırmada kritik rol oynadığını belirtti. Ayrıca, eğitimin kalitesini yükseltmek için yapılan çalışmaların devam edeceğini ifade etti.

Ziyaret, öğrencilerle yapılan samimi sohbetler ve öğretmenlerin gayretleriyle oldukça verimli geçti. Şube Müdürümüz Hacı Hüseyin Asar ise, eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak amacıyla yapılan bu tür projelerin önemini vurguladı.

Öğrencilerimiz, bu tür etkinliklerin kendilerini motive ettiğini ve eğitimlerine olan katkısını hissettiklerini dile getirerek, duygu ve düşüncelerini paylaştılar. Ziyaret, eğitim alanındaki işbirliklerinin ve desteklerin devam edeceği mesajıyla sona erdi. Milli Eğitim Müdürümüze ve Şube Müdürümüze bu ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz.

14-10-202414-10-202414-10-202414-10-202414-10-2024

Yayın: 14.10.2024 - Güncelleme: 14.10.2024 13:48 - Görüntülenme: 11